One Night Only modni spektakl u RimuFOX u društvu svetskog džet-seta

Manekeni i menadžment vodeće srpske modne agencije u proteklim nedeljama nisu samo vredno radili na reklamnim kampanjama i revijama, već su koristili vreme da se u pauzama od poslovnih obaveza druže sa svojim poznanicima iz svetskog džet-seta medju kojima su slavni Djordjo Armani i Roberto Kavali.
Miljan Marinović, koji je već dugi niz godina član agencije je učestvovao nedavno u modnom spektaklu One Night Only Roma koji je priredio Djordjo Armani u čast otvaranja svog trospratnog butika u Rimu. Tom prilikom je Miljan razmenio utiske sa legendarnim modnim dizajnerom o tome kako je biti deo jednog ovako značajnog modnog dogadjaja kao i o svojim predstojećim planovima u manekenskoj karijeri. Bilo je tu i priče o Srbiji i konstatacija da sa našeg područja dolazi zaista veliki broj manekena koji su kotirani u samom svetskom vrhu.
Marko Nikolić, kasting direktor Fox Fashion Agency je boraveći u Crnoj Gori proveo nezaboravno veče u društvu svojih prijatelja i Roberta Kavalija. Cuveni modni mag je organizovao modnu reviju u Budvi i pri tom istakao da je veliki broj manekena iz Fox agencije učestvovao u njegovim revijama u Milanu.
Frontmen popularnog muzičkog sastava Hurts, Teo Hačkraft susreo se sa manekenom Nemanjom Maksićem na nedavno održanoj nedelji mode u Milanu, na kojoj je bio specijalan gost. S ozbirom da su istog muzičkog ukusa, srpski maneken i britanski muzičar su iskoristili priliku da jedan drugom preporuče nove singlove koji su se pojavili na tržištu.
Na upravo završenoj milanskoj i pariskoj nedelji muške modne manekeni agencije Fox su učestovali na brojnim revijama čuvenih svetskih modnih kuća medju kojima izdvajamo: Emporio Armani, Bottega Veneta, Valentino, Viviene Westwood i mnoge druge. Devojke su beležile uspehe u novim reklamnim kampanjama za jesen/zimu 2013/14. kao što je Iceberg i na naslovnim stranama grčkog izdanja magazina Vogue, zatim tajlandskog Elle-a i u editorijalima britanskog Harper’s Baazar-a.

Povezana vest:  Sve što treba da znate o kontracepciji saznajte iz udobnosti svog doma

{vsig}FOX_SVET{/vsig}