Kate Middleton  visiting Hope HouseVojvotkinja od Kembridža preti da zaseni princezu Dajanu

Dve godine posle udaje za budućeg kralja, Kejt, vojvotkinja od Kembridža, je na vrhuncu popularnosti i čak preti da zaseni majku svog supruga – princezu Dajanu.
Razlog ovolikoj popularnosti Kejt Midlton je kraljevska beba čiji se dolazak očekuje ovog leta.
-Mislim da je ona nešto više od lepog lica, ali ona jeste lepa i u našim srcima je zamenila prazninu koja je postala posle smrti lejdi Dajane pre toliko godina – rekao je jedan Britanac.
Bilo srećom ili svesno, vojvotkinja od Kembridža uspela je da izbegne umešanost u bilo kakav skandal. Jedini put kada je uzburkala javnost bilo je prošle godine kada su mediji objavili njene fotografije u toplesu dok se odmarala u Francuskoj, ali je i taj „skandalčić“ ubrzo zaboravljen.
Mnogi, uključujući i bivšeg sekretara vojvotkinje od Velsa, Patrika Džepsona smatraju da žena koja će jednog dana biti kraljica, savršeno igra kraljevsku igru.
-Ona je odlučna žena. Ima svoje ideje o tome kako treba da igra ulogu koja joj je dodeljena, kako treba da se spremi za ulogu kraljice. Sve ovo je priprema i stažiranje za glavni posao – rekao je Džepson AFP-u.
-Videli smo da ima mnoge atribute prirodnog plemića i sve dok nastavi da vredno radi i da to bude primećeno – da je opuštena na odmorima, da je skromna, da joj je izbor odeće odgovarajući – biće nam mila i draga – dodao je on.
Vojvotkinja od Kembridža, bar za sada, ima i štampu na svojoj strani i gotovo je nemoguće naći nekoga ko će reći ružnu reč o budućoj kraljici, a rođenje nejnog deteta samo će zacementirati njen status savršene vojvotkinje, navodi francuska agencija.

Povezana vest:  Bojana Filipović kraljica Karnevala brodova