Pet party u Delta City-ju„Pet party“ u Delta Cityju

Tradicionalno, po treći put, u subotu 6. jula, u 15 časova, u atrijumu šoping-mola Delta City biće organizovan najveći „Pet party“ u okviru kog će se okupiti ljubimci svih vrsta, rasa i uzrasta. Ceo dan biće posvećen kućnim ljubimcima i njihovim vlasnicima u najvećem „pet friendly“ prostoru u Srbiji – Delta City-ju.
U okviru „Pet party-ja“ biće organizovano finale izbora za najelegantnije ljubimce, a svi vlasnici imaće priliku da prijave svoje ljubimce i za učešće u velikoj reviji u okviru koje će se birati pobednici u zabavnim kategorijama – super klempa, mikro šampion, cica zavodnica, ekipa iz kraja i druge.
U izboru za najelegantnije ljubimce, kao i o pobednicima u zabavnim kategorijama, odlučivaće brojne poznate ličnosti iz javnog života, a voditelj programa biće Voja Nedeljković.
Posebno je zanimljivo što će se ove godine zabavi priključiti i studenti slikarstva koji će portretisati ljubimce, kao i treneri za pse koji će pokazivati šta sve štenci mogu da nauče i na koji način. U žurci za ljubimce učestvovaće i psi sa invaliditetom, kako bi se skrenula pažnja da i oni zaslužuju isti tretman.
Sve posetioce Delta City-ja i brojne ljubimce očekuje odličan provod i brojni pokloni iznenađenja na tradicionalno najvećoj žurci za ljubimce.

Povezana vest:  U Beču se na 290 lokacija može kupiti božićna jelka