bir-fest 2013FESTIVAL PIVA OD 14. DO 18. AVGUSTA

Beogradski festival piva, Bir fest, biće održan od 14. do 18. avgusta na popularnomUšću, pod pokroviteljstvom grada Beograda, najavljeno je danas na konferenciji za novinare.
Očekuje se tradicionalno velika poseta gostiju iz zemlje i inostranstva, koji će moći da uživaju u više od 250 pivskih brendova i bogatom muzičkom programu, najavili su organizatori.
Član Gradskog veća Željko Ožegović istakao je da Bir fest predstavlja mesto gde se svira dobar rokenrol, mesto dobrih vibracija i mesto dobre zabave za sve generacije.
Upravo zbog toga grad Beograd već 11. put podržava ovaj festival i učestvuje u organizaciji ove manifestacije, koja je izrasla u jedan od najznačajnijih kulturnih događaja na ovom prostoru, obogaćuje turističku ponudu i šalje pozitivnu sliku u svet, istakao je Ožegović.
Kada je reč o muzičkom programu, festival će obeležiti vodeća muzička imena iz zemlje i regiona, poput Riblje čorbe, Bajage i instruktora, Dubioze kolektiva, nastupiće Masim Savić i sastav Partibrejkersi, kao i kultni bend Boni M.

Povezana vest:  Humanost pobedila na teniskom turniru poznatih