Zestoke devojke medijski turnir u kuglanjuSinoć održan ženski medijski turnir u kuglanju povodom premijere filma „Žestoke devojke“

Na sinoćnjem ženskom medijskom turniru u kuglanju, održanom u Bowling centru „Kolosej“ povodom premijere filma „Žestoke devojke“, takmičilo se i dobro zabavilo osam ekipa iz elektronskih i štampanih medija.
Uz zvuke saundtreka iz nove komedije reditelja „Deveruša“, Pola Figa, koji čine hip-hop, fank i soul hitovi (Isley Brothers, Daft Punk, Azelia Banks, Kimbra, Santigold), kugle su bacale predstavnice redakcija: „Blic“, „Telegraf“, „Lisa“, „Mama“, „Cinema +“, Radio Beograd 202, TV Studio B i „Story“.
Borbenu atmosferu na turniru kreirao je poznati voditelj TV Prve, Miloš Maksimović. Takmičarke su se žestoko borile, što nije moglo da prođe povreda – u redakciji nedeljnika „Story“ polomljen je jedan nokat.
U neformalnom dijalogu voditelja sa tamičarkama saznalo se da je jedna od takmičarki iz redakcije „Telegrafa“ skakala iz aviona, a da je jedan od žestokih projekata na koji je ponosna jedna od članica iz redakcije „Mame“ odgajanje osamnaestogodišnjeg sina.
Izuzetnu borbenost pokazale su i članice onlajn filmskog magazina „Cinema +“, koje su bacale kugle pored ozbiljne, ali nasmejane ekipe magazina „Lisa“.
Najuspešnija je bila četvoročlana ekipa iz redakcije „Blica“, koja je, bacajući kugle na stazi broj 3, osvojila prvo mesto, letnje književne hitove iz izdavačke kuće „Laguna“ i pobedničku porciju sladoleda. Ovu žensku ekipu bodrila su i podržala dvojica kolega, koji nisu želeli da se fotografišu.
Za drugo mesto, iako je stigla sa malim zakašnjenjem, izborila se srčana dvočlana ekipa TV Studio B. U osvajanju drugog mesta nije uspela da ih omete treća članica, osoba iz organizacije turnira, koja se iz najbolje namere pridruživala s vremena na vreme, ali je uspela da omaši veći broj bacanja.
Ekipa Beograd 202 sjajnom energijom i uz pomoć mnogobrojnih navijača osvojila je treće mesto, i, kao i ekipa Studija B, utešne poklone za čitanje na plaži iz „Lagune“.
„Žestoke devojke“ će se na redovnom bioskopskom repertoaru od 11. jula. Sandra Bulok i Melisa Mekarti igraju dve različite policajke na zajedničkom zadatku u letnjoj komediji o kojoj Nemanja Kostić sa radija B92 kaže da zaslužuje 5+ kao „možda jedna od najboljih komedija ove godine“. Njih dve nisu navikle na partnere, a ni na prijatelje, ali uspevaju da pronađu zajednički jezik u ovoj komediji „za moderne žene, duhovitoj i zabavnoj priči koja slavi žensko prijateljstvo i razbija stereotipe“, kako kaže urednica „Bazara“, Ivana Filipović.

Povezana vest:  Ugroženo više od polovine vrsta kafe u svetu