glam up nsOtvorena Glam Up prodavnica u Novom Sadu

U sredu, 17. jula 2013.godine, svečano je otvorena nova prodavnica Glam Up na ekskluzivnoj lokaciji u Novom Sadu, u ulici Zmaj Jovina 6.
Prolaznici najpoznatijom ulicom Novog Sada mogli su da primete crveni tepih i šampanjac koji je sa stilom obeležio ulaz nove Glam Up prodavnice.
Ovog popodneva brojni posetioci i ljubitelji brenda uživali su u raznovrsnoj ponudi koju čine modni detalji, tašne i putni program. Artikli su moderni, pristupačni i lako se mogu kombinovati, a svim kupcima ,Glam Up je na postojećih 50% popusta, obezbedio i dodatno sniženje od 20% za sve artikle iz ponude.
Glam Up je stvoren 2003 godine sa željom da donese svakodnevnu magiju u živote svojih kupaca, to je mesto susretanja kulture i mode – drugačiji vid kupovine, koji Vas podstiče da istražujete i oslobodite Vašu prirodnu lepotu i jedinstvenu energiju.
Glam Up slavi individualnu snagu i lepotu svake zene. Mi verujemo da svaka žena poseduje ličnu magiju i to nas interesuje.
Različitost leži u osnovi naše filozofije.
Autori enterijera radnje su arhitekta Rastko Jovanović i magistar slikarstva Ivana Dragutinović-Sokolovski iz Beograda, koji kažu da su našli inspiraciju u ženskim snovima i imaginaciji u kojoj, svakako, ima mesta za muškarce koji su neodvojivi deo naših života! Razigrani i raskošni plafon prelama svetlost kroz različite „prizme“, oblike, boje i teksture i predstavlja naš život u prenesenom značenju, te tako pozivamo sve da uđu u svoj sopstveni svet-život na malo romantičniji, ljubavniji i maštovitiji način! Naš život predstavlja neku vrstu kaleidoskopa i možemo ga posmatrati na različite načine, ali mi predlažemo da to UVEK bude ovaj obojeni, suptilni i kreativni….

Povezana vest:  Evrovizija – koja država je bila pobednik na društvenim mrežama?

{vsig}GLAM_UP_NS{/vsig}