glazbenica Danijela MartinovicKozmo predstavlja prirodnu kozmetiku za negu kose i kože – Mythos lepota direktno iz masline

Čarobni Mythos prirodna je lepota direktno iz stabla masline. Jedna od najomiljenijih biljaka, kraljica ukusa i bogatih lekovitih svojstava – maslina, vrhunski je prijatelj naše kože i kose. Nova, prirodna kozmetika Mythos bez parabena, mineralnih ulja i silikona idealan je lek za umornu i problematičnu kožu i kosu a od sada je i ekskluzivno u najvećoj hrvatskoj drogeriji KOZMO. Među prvima čari nove kozmetike isprobale su splitske lepotice, sestre Danijela i Izabela Martinović, Ana Gruica i Iris Rajčić te brojni drugi.
-Maslina je stoljećima prepoznata kao lek i jedan od najboljih čovekovih prijatelja. Oduševljena sam linijom Mythos, isprobala sam par proizvoda i definitivno će biti deo moje svakodnevne kozmetike. Naročito mi se sviđaju svojstva koja regenerišu kožu što mi je posebno bitno naročito nakon nastupa i napornih putovanja! – izjavila je Danijela Martinović.
Kozmetiku Mythos razvila je kompanija Flax u cilju da učvrsti telo i kožu kroz svakodnevne obnavljajuće rituale njege. Maslinovo ulje i lekovite biljke iz različitih delova Grčke, združeni u blage profinjene formule, temeljno čiste, pružaju savršenu hidrataciju i usporavaju znakove starenja te čine vaše telo i kosu negovanim i zdravim. Glavni sastojak maslinovo ulje na koži i kosi postiže ublažavajuća, negujuća, umirujuća antioksidanska, osvežavajuća, protivupalna i antibakterijska svojstva. Maslinovo lišće osvežava kožu, učvršćuje ju te deluje antiseptički i antimikrobno pri spoljašnjoj primeni. Mythos linija kozmetike namenjena je svakom tipu kože i kose a u njenom sastavu nema sastojaka koji mogu uzrokovati preosetljivost i naštetiti koži.
Širok asortiman proizvoda nudi šampone, regeneratore i maske za sve tipove kose. Za negu kože tu su sapuni, gelovi za tuširanje, mleko za telo, maslac za telo, krema i piling za stopala, ulje i mleko za sunčanje i nakon sunčanja, te hidratantni losion za telo za sve tipove kože. U bogatoj ponudi ove prirodne kozmetike ekskluzivno samo na policama hrvatske drogerije KOZMO može se pronaći potpuni asortiman vrhunskih proizvoda pomoću kojih možete svojoj kosi i koži podariti potpuno novi, lepši život.
Najveća hrvatska drogerija KOZMO u utorak 30. jula u ulici Domovinskog rata 7 u Splitu otvara treću prodavanicu u gradu pod Marjanom, a koja će biti 78 pordavaonica drogerije KOZMO u Hrvatskoj.

Povezana vest:  NIVEA plava krema, ograničena serija "DODIR LJUBAVI"