PONEDELJAKPROMOCIJA TRIADA ROSE VINA VINARIJE „BUDIMIR“, FOOD BY NEW MOMENT I MISS MILLIE U KRUGU OVE NEDELJE!

Krugov Vrt je otvoren sedam dana u nedelji, sa programom koji počinje već u 17:00 a završava se narednog jutra u 02:00. Ovakav način rada odgovaraće svim onima koji žele da svrate na piće posle napornog radnog dana, ali i onima koji žele da uživaju u noćnom ambijentu vrta i nakon ponoći, sve do 2 ujutru.
Subota, 27. jul, u Krugovom Vrtu, očekivano, biće u u znaku sjajne Miss Millie, čija je sama pojava za DJ pultom garantuje dobar provod! Program počinje u 22:00, a ulaz je slobodan.
Nedelja u Krugovom Vrtu donosi Game Day! Tokom dana, u najlepsoj beogradskoj bašti, odmah pored reke, posetioce Vrta očekuju sve moguće drustvene igre, koje će poslužiti opuštanju, ali i oporavku od radne nedelje i paklenog vikend provoda. U popodnevnim satima najavljuje se porcija sladoleda, ali i omiljeni letnji kokteli. Novost je da od ove nedelje Krug u nedeljni program ubacuje u Karaoke nedeljom!.A čim padne mrak, počinje bioskop! Tokom nedelje, posetioci Krugove FB stranice imaće šansu da biraju između nekoliko ponuđenih filmova, koje će te iste nedelje moći da pogledajuna specijalnoj projekciji u Krugovom Vrtu! Ove nedelje, 28. jula, posetiocu Krug Vrta gledaće još jedan sjajan film, a DJ rezident i ove nedelje biće Nemanja Kostić, producent programa na Radiju B92. Ulaz je slobodan.
Ponedeljak, 29. jul, rezervisan je za promociju Triada Rose Vina Budimir! U pitanju je verovatno najatraktivnije vino koje se ove godine pojavilo na našem tržištu, jer u potpunosti zaokružuje ideju roze vina – pitko, sočno, osvežavajuće, poletno i puno nežnih ukusa letnjeg voća, a napravljeno je od čak 9 sorti grožđa! Biće tu i ostalih vina župske vinarije Budimir prikladnih za toplo letnje veče, biće i gastro promocija kuhinje Krug-a, a program počinje oko 20h, uz zalazak sunca! Ulaz u Vrt biće slobodan.
Utorak, 30. jul, donosi još jedan Tasty Tuesday, festival dobre muzike i hrane! Ovog utorka, hranu za posetioce Vrta spremaće zaposleni u marketinškoj agenciji New Moment, jednoj od najstarijih agencija na Balkanu, čija je skopska kancelarija ove godine nagrađena nagradom Titanim Lion na najvećem svetskom festivalu kreativnosti, Cannes Lions. Muziku za sve pristune biraće Uroš Milovanović sa Radija Studio B. Kapije Vrta biće otvorene od 18h, a ulaz je slobodan.
U sredu, 31. jula, u 18:00 na programu je još jedan Petak Sredom! U pitanju je zabava koja će posetiocima Kruga u sred nedelje doneti bezbrižnost petka, a sve to uz kombinaciju muzičkih žanrova i zanimljivih gostiju. Domaćin večeri svake srede biće TV lice Galeb Nikačević Hasci-Jare, koji u poslednjih nekoliko godina, što iz zabave i ljubavi prema muzici, sasvim spontano, s vremena na vreme voli da se oproba i na klupskoj sceni. Ove srede, 24. jula, Galebov DJ set počinje od 18h, a njegov muzički izbor kretaće se na liniji od elektronskog do instrumentalnog, u spoju klasčnih jazz i swing dela 50′-tih na ovamo, deep house, electro swing i dub, predstavljaju najveći deo seta. Nisu mu strani ni drugi muzički izrazi, pa, kretanje u velikoj meri zavisi od same večeri. Galeb će i ove srede imati specijalne goste čiji DJ set bi trebalo da započne negde iza 22h. Piće dobrodošlice daruje Aperol Spritz, a ulaz je slobodan.
Četvrtak u Krugovom Vrtu je rezervisan za Loud Minority Summer Session! Šedma epizoda ovog klupskog serijala nosi naziv čeka sve posetioce Krugovog Vrta već ovog četvrtka, 1. avgusta, od 17:00 uz set Loud Minority DJ-eva, a od 22:00 komandu nad DJ pultom preuzeće DJ Ike. Prisutni će takođe moći da isprobaju različite vrste Mojito koktela po promotivnim cenama, a ulaz u Vrt je slobodan.
Petak u Krugovom Vrtu odlikuje bogat program – a u petak, 2. avgusta, na programu je još jedan Minty Friday! Nakon proteklog petka i sjajne žurke koju su napravili Gagi Kabadajić i Matija Sokić – ovonedeljno Minty Friday izdanje donosi DJ set Groovyman-a i Funkin’ Blue-a.

Povezana vest:  PARTIZAN I ZVEZDA IZLAZE NA DERBI U ISTIM DRESOVIMA