WE Run Belgrade - Delta City

Poznate ličnosti i sportisti u Delta City-ju najavili treću Nike „We Run Belgrade“ trku

Poznate ličnosti i sportisti trčeći prvi kilometar na trakama u atrijumu šoping-mola Delta City, u četvrtak, 8. avgusta, najavili su treću septembarsku Nike trku – „We Run Belgrade“.
Domaćini manifestacije bili su Tijana Dapčević i Inspektor Blaža koji su najavili održavanje trke, ali i zabavljali brojne prisutne. Košarkaš Marko Kešelj, fudbaler Petar Golubović (pobednik „The Chance“ Nike takmičenja), fudbaler Partizna Saša Marković i atletičar Igor Šarčević trčali su prvi od 100.000 kilometara, što je i cilj priprema za ovogodišnju trku.
Kompanija Delta Sport, generalni distributer brenda Nike, treću godinu za redom promoviše gradsko trčanje kao svetski trend koji je zaživeo i u Beogradu. Trka „We Run Beograde“ pruža svima šansu da se zabave trčeći, što je i cilj Nike-ove globalne kampanje RUNFREE.
Trka je namenjena i profesionalnim i rekreativnim sportistima, koji svakoga dana teže da nadmašesopstvene granice, ostvare lične ciljeve i dosegnu sopstveni trenutak slave.
U atrijumu Delta City-ja, pored traka za trčanje, biće postavljen i veliki brojač koji će meriti pređene kilometre. Takođe, broj pretrčanih kilometara meriće se i putem Nike+ aplikacije za Android i iPhone.
Informacije o kampanji, kao i o samoj trci dostupne su na zvaničnoj Facebook stranici Facebook.com/NikeRunningSrbija koja broji skoro 150 000 fanova. Zvaničan hashtag kampanje je i ove godine #WeRunBGD, a svi tvitovi će biti prikazani na Tweet Wall-u koji će biti postavljen u atrijumu šoping-mola.

Povezana vest:  Teslin rođendan - Dan nauke