Jedno dete - jedna knjiga

,,Jedno dete – jedna knjiga“ obradovaće svu decu ,,Velikog srca“

Eurobank, Fondacija ,,Ana i Vlade Divac“ i izdavačka kuća Laguna tokom leta posetiće svih osamnaest vrtića širom Srbije čija su igrališta renovirana tokom protekle tri godine uz pomoć ,,Velikog srca“ u okviru akcije ,,Jedno dete – jedna knjiga“ i pokloniti svakom vrtiću po 250 knjiga za dečje biblioteke.
,,U protekle tri godine u okviru projekta ‘Veliko srce’ vratili smo osmeh na lice više od 8.000 mali’ana u 18 vrtića širom Srbije. U tome su nam pomogli naši klijenti zajedno sa Fondacijom ‘Ana i Vlade Divac’. Takođe, prilikom realizacije projekta, uočili smo da vrtići u Srbiji ne poseduju biblioteke za decu. Kroz saradnju sa izdavačkom kućom Laguna, dali smo svoj doprinos rešavanju ovog problema i svim vrtićima u kojima su rekonstruisana igrališta donirati dečje knjige. Verujemo da je to najbolji način da utičemo na mališane da steknu naviku čitanja“, istakla je Nataša Krstić, direktorka korporativnih komunikacija u Eurobank.
Četvrtoj godini humanitarnog projekta pridružila se i izdavačka kuća Laguna u nameri da literaturom oplemeni boravak dece u vrtićima i podstakne sticanje navike čitanja i odlaska u biblioteku kod najmlađih.

Povezana vest:  Plazma karavan dolazi u vaš grad i donosi veliku letnju Plazma nagradnu igru