Amstel_Fahion_week27. Amstel Fashion Week od 19. do 25. aprila
27. Amstel Fashion Week održati u periodu od 19. do 25. aprila na najatraktivnijim gradskim lokacijama sa centralnim mestom dešavanja u prostoru Belexpo.
Modni studio Click kao organizator najprestižnije domaće modne manifestacije i ovoga puta se potrudio da kroz program Amstel fashion weeka prezentuje  najkvalitetnije aktere naše modne scene.
Imajući u vidu činjenicu da je na globalnom nivou jedan od najznačajnijh događaja tokom 2010. godine Svetsko prvenstvo u fudbalu, kao i da je fudbal najznačajnija sporedna stvar za većinu muškaraca, a moda za većinu žena, organizatori su rešili da spoje ova dva fenomena! A kako je gledanje fudbala neizostavno povezano sa uživanjem u dobrom pivu, generalni sponzor predstojećeg Fashion Week- a je jedno od najpoznatijih piva na svetu – Amstel. U skladu sa ovim konceptom, koji prateći aktuelna dešavanja, na najkreativniji način spaja fudbal, pivo i modu, u okviru svečanog otvaranja najznačajnije domaće modne manifestacije poznati modni dizajneri prikazaće modele inspirisane fudbalom,kao i svoje viđenje ove teme kroz atraktivne Nike modele.
Tokom Amstel fashion weeka ovdašnja modna javnost i predstavnici sedme sile uživaće u kreativnom stvaralaštvu poznatih modnih kuća, afirmisanih domaćih dizajnera, poznatih svetskih brendova kao i mladih kreatorskih nada, što još jednom potvrđuje tendenciju organizatora da moda stekne status ozbiljnog biznisa, kakav u razvijenom svetu već uživa. Zbog svega gore pomenutog sa nestrpljenjem očekujemo početak još jednog fashion weeka.
Povezana vest:  Aukcija: Sastanak s Patinsonom 30000 dolara,s princom Vilijamom 8000 dolara,a Biber tek 3000