WG Yeast KVNovi Wash and Go šampon sa ekstraktom kvasca

Život prosečne žene u modernom društvu veoma je brz, pa pripadnice lepšeg pola, u svakodnevnoj trci sa obavezama, imaju sve manje slobodnog vremena za opuštanje. Novi Wash and Go šampon sa ekstraktom kvasca je namenjen upravo onim ženama koje na dnevnoj bazi žongliraju sa mnogobrojnim obavezama, jer se njegovom upotrebom štedi sat vremena dnevno.
Novi Wash and Go idealan je za ekstra tanku kosu koja teško postiže volumen i čini da se žene osećaju lepo i otmeno u svakoj prilici. Sam kvasac, koji je glavni sastojak novog Wash and Go šampona, obiluje vitaminima i mineralima koji su veoma korisni za svakodnevno održavanje kose. Pored toga, on sadrži vitamin B koji je neophodan za njen pravilan rast I pomaže u procesu obnove oštećene kose, efikasno deluje protiv svraba skalpa I opadanja kose.
Novi W&G sa ekstraktom kvasca pruža 100% volumen i 100 % je bez silikona.
Obzirom da novi Wash and Go sjajno deluje na vašu kosu, i pored toga štedi dragocenih sat vremena, mi vam dajemo dodatne korisne savete, koji će vam pomoći da se svakog dana osećate lepo i posebno, uživajući u svojih sat vremena kućnog mini spa iskustva.

Povezana vest:  Lejdi Gaga pozirala za polaroid fotografiju

Maska za negu kože lica
Izmešajte 1 kocku svežeg kvasca sa malo meda, a ako imate izrazito suvu kožu, sa malo maslinovog ulja. Pustite da deluje 20 minuta i isperite mlakom vodom.

Maska za ruke
Izmešajte 1 supenu kašiku svežeg kvasca sa 1 šoljom toplog mleka. Kružnim pokretima 15-ak minuta masirajte ruke, a zatim ih isperite toplom vodom. Maska je idealna za zimsko vreme.

Povezana vest:  Postavljen kamen temeljac novog dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu

Piling za telo
Izmešajte po 2 supene kašike suvog pivskog kvasca i zobenih pahuljica, po 1 supenu kašiku tekućeg meda i mlevenih badema, sa malo mleka i soka od limuna, u pastu. Kružnim pokretima nanesite na vlažnu kožu i masirajte. Pustite da kratko deluje, a potom isperite mlakom vodom.