Erste i Zemlja gruvaZemlja gruva i Erste Banka predstavljaju besplatne bankarske proizvode za mlade

Erste Banka i popularni bend Zemlja gruva će sarađivati na promovisanju besplatnih bankarskih proizvoda za mlade od 16 do 27 godina. Reč je o Omladinskom računu, MasterCard Omladinskoj kartici i servisu elektronskog bankarstva NetBanking.
Ostvarena saradnja sa Zemljom gruva je sveobuhvatnija od uobičajenih komercijalnih aktivnosti. Naime, deo honorara bend će iskoristiti za kupovinu instrumenata koje će donirati Katedri za duvačke instrumente Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu. Erste Banka će se pridružiti inicijativi i obezbediti dodatna sredstva za ovu name-nu, tako da će ukupan iznos zajedničke donacije Zemlje gruva i Erste Banke biti 5.000 evra. U toku su konsultaci-je sa upravom i studentima FMU kako bi bio odabran najpotrebniji instrument ili instrumenti.
U promotivnom spotu za Omladinski račun, u kojem osim Zemlje gruva učestvuje i Viktor Troicki, obrađena je pesma „Da bi nam“ sa prvog albuma benda.
„Zadovoljstvo nam je što sarađujemo sa jednom od društveno najodgovornijih banaka u kampanji koja se tiče finansijske podrške studentima uz brojne olakšice koje su kreirane posebno za njihove potrebe. Za naš bend ovo je prva komercijalna saradnja sa nekom bankom iz koje se izrodilo mnogo planova i ideja o budućoj saradnji kroz postojeće programe i projekte Erste Banke, poput Kluba Superste i Centrifuge, a koji se konceptualno slažu sa idejom Zemlje Gruva u podršci, uključivanju i promociji mladih talentovanih umetnika u našoj zemlji“, navodi bend Zemlja gruva i dodaje: „Naša ideja je bila da se kroz komercijalni segment ove kampanje pomogne studentima muzičke akademije u vidu donacije duvačkih instrumenata i u tome smo uspeli uz podršku Erste Banke koja je duplirala iznos koji smo odredili da doniramo Muzičkoj Akademiji. Izbor je pao na katedru za duvačke instrumente, jer duvačka sekcija na neki način i jeste prepoznatljivo obeležje našeg zvuka i nešto po čemu je Zemlja Gruva poznata“.
„Verujemo da će saradnja sa ovim odličnim bendom doprineti da za naš besplatan paket čuje još mnogo mladih koji mogu da ga koriste. Ovi proizvodi su zapravo ulaznica mladima u svet finansija. Besplatan račun, besplatna kartica kojom se može plaćati i na Internetu, kao i elektronsko bankarstvo bez mesečne naknade, predstavljaju sveobuhvatnu podršku finansijskim potrebama mladih. U prilog tome govori i podatak da već oko 20.000 mladih ljudi ima Omladinski račun u Erste Banci“, izjavila je Manuela Stamatović, direktorka Službe marketinga Erste Bank a.d. Novi Sad.

Povezana vest:  Više od 50 sugrađano dalo je krv u zajedničkoj akciji Lagune i Instituta za transfuziju krvi Srbije