najboljioutfitugradu“Najbolji outfit u gradu” revija muške i ženske garderobe u Delta Cityju u okviru 16. Jacobs Fashion Selection-a
U okviru ovogodišnjeg Fashion Selectiona, u sredu u 20h u Delta Cityju, biće održana revija Najbolji outfit u gradu, na kojoj će biti predstavljene nove kolekcije muške i ženske garderobe brendova iz ovog šoping-mola.
U okviru revije biće proglašen i pobednik nagradnog konkursa “Najbolji outfit u gradu”, koji je trajao više od mesec dana, a u kom su ljubitelji mode i stila, medju kojima su bili i studenti Fakulteta za dizajn i pariske škole Mod’art, pokušali da osmisle najlepšu odevnu kombinaciju iz svoje omiljene radnje u Delta Cityju.
Pobednika “najboljeg outfita” izabraće stručni modni žiri –  autor i voditelj modnog magazina “Stil” Jelena Gajšek, voditeljka Ivana Baltić i modna urednica magazina  “Story” Jasmina Antonijević.
Pobednik osvaja vrednu nagradu – postaće model i urednik specijalnog editorijala u prestižnom modnom magazinu The Best Shop, a predstaviće se kao i stilista u okviru modne revije Najbolji outfit u gradu.
Povezana vest:  ADA MALL - Različit kao ti