cellular visualDubinsko ćelijsko podmlađivanje kože uz NIVEA Cellular Anti-Age liniju

NIVEA Cellular Anti-Age je višestruko korisna krema sa visokim performansama elemenata protiv starenja. U stvaranju ovakve formulacije aktivno je učestvovalo 8.500 žena kako bi bili sigurni da će krajnji proizvod odgovarati njihovim očekivanjima i zadovoljiti njihovu potrebu za kvalitetnom negom lica u borbi protiv starenja. Formula je savršeno izbalansirana kako bi dala vidljive rezultate: već dokazani sastojak u borbi protiv bora – ekstrakt magnolije, povećava elastičnost koju koža usled stresa i drugih procesa, lako gubi. Kratki lanac hijaluronske kiseline povećava mogućnost ćelija da vežu vodu, dok kreatin koji se nalazi u koži obezbeđuje energiju u ćelijama. Rezultati su višestruko korisni, sa visokim performansama u borbi protiv starenja kože, izjavljuje Dr. Sven Fey, direktor razvoja NIVEA nege lica, u Beiersdorfu.

Povezana vest:  Dragan Nikolić na Fićijadi u Beogradu

nivea cellularNIVEA Cellular Anti-Age dnevna krema za negu lica (SPF15) 50 ml

Inovativna formula sa ekstraktom magnolije, hijaluronskom kiselinom i kreatinom ublažava bore, poboljšava čvrstoću i obnavlja kožu. Rezultat je popunjena, glatka i svilenkasta koža. Sistem zaštite UVA&UVB sa SPF 15, štiti kožu od foto starenja izazvanog UV zračenjem, oštećenja ćelija i pojave staračkih pega.

Povezana vest:  Spoj mode i umetnosti za vrhunski luksuzni stil

NIVEA Cellular Anti-Age noćna krema za negu lica 50 ml

Blagotvorna formula ekstrakta magnolije, hijaluronske kiseline i kreatina omogućava regeneraciju kože tokom noći i tako smanjuje bore, povećava čvrstoću i pomaže regeneraciji kože. Bogata tekstura, nežno se topi, brzo upija, ostavljajući na koži trenutni osećaj elastičnosti i prijatnosti.

NIVEA Cellular Anti-Age krema za predeo oko očiju 15 ml

Povezana vest:  Skechers GO RUN patike sa Smart Shoe tehnologijom

Lagana formula ekstrakta magnolije, hijaluronske kiseline i kreatina specijalno je napravljena za nežnu kožu oko očiju. Neguje osetljivu kožu oko očiju, ublažava bore i trenutno osvežava.

NIVEA Cellular Anti-Age Koncentrovan serum za negu lica 40 ml

Veoma koncentrovan serum za obnavljanje kože na bazi ekstrakta magnolije, hijaluronske kiseline i kreatina trenutno poboljšava izgled kože, efikasno se bori protiv tragova umora, čineći kožu glatkom i svilenkastom.