naocareSVETSKI POZNATI BREND SHERIFF&CHERRY EKSKLUZIVNO U MIKSER HOUSE-U

Sheriff&Cherry sunčane naočare jedinstvenog dizajna su svetski hit. Obožavaju ih Rihanna, Grimes, članovi benda Disclosure i Block Party, modne zvezde Yasmin Sewell, Carline Issa, Natalie Joos i blogerka Susie Bubble. Od sada je ovaj brend hrvatskog dizajnera Maura Massarotta dostupan i u Srbiji ekskluzivno u Mikser House-u.
Mauro Massarotto je bivši kreativni direktor kompanije Ellesse. Rođen je u Rovinju, a studije dizajna je završio na Univerzitetu u Firenci. Dizajn studio Sheriff&Cherry je osnovao 2004.godine. Težište rada studija je na industrijskom dizajnu, modnom savetovanju i re-brendingu. Lista klijenata i proizvoda studija ubraja kompanije: Ellesse, Startas, Gheraldus Vintage, Lacoste i Studiostore.
Mauro je 2010. započeo saradnju sa starom optičkom fabrikom u Hrvatskoj, osnovanom davne 1948. godine, koja proizvodi naočare poklanjajući posebnu pažnju dizajnu. Mauro biva zaveden šarmom njihovog retro stila i u saradnji sa njima kreira novi brend Sheriff&Cherry, koji karakterišu klasični ramovi sa upečatljivim detaljima, dizajn sa odlučnom porukom i neobičnom kombinacijom boja. Svi modeli Sheriff&Cherry naočara za sunce su ručno rađeni sa 400-UV zaštićenim organskim staklima.
„Mi proizvodimo naočare da unesemo svetlost u živote ljudi i učinimo svet boljim mestom prepunim boja!“, glavna je parola ovog brenda.
Sheriff&Cherry naočare za sunce su kombinacija klasičnog i funkcionalnog dizajna s jedne, i drugačijeg i šik pristupa, sa druge strane. Njihovi modeli se mogu opisati kao spoj pariske i londonske visoke mode i lepršavosti stila koji dolazi iz Los Anđelesa i iz odevanja sidnejskih mladih surfera.
Uzbudljivi Sheriff&Cherry modeli su već pronašli svoje mesto u modnim časopisima poput Vogue, Elle, Buro, L’officiel, Oyster, Grazia, a modni blogeri ih jednostavno obožavaju.
Sheriff&Cherry su sada dostupne i u Srbiji u prodavnici balkanskog dizajna u okviru Mikser House-a (Karađorđeva 46).

Povezana vest:  Chipsy donira golove svim srednjim školama u Srbiji