ilusionist

Počela prodaja ulaznica za šou magije „Iluzionisti“

Ulaznice za najveći šou magije “Iluzionisti” koji će se prikazivati u Beogradu i u Novom Sadu, u prodaji su od danas, saopšteno je iz Kombank Arene. Predstave će se u Spensu, Novi Sad održavati u sledećim terminima -26.novembara u 19 sati, 27.novembara u 19 sati i 28. novembara u isto vreme.
Ulaznice za predstave u Novom Sadu biće po cenama od 2.200, 2.500, 2.800, 3.000, 3.200, 3.500 i 4.000 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima „Eventima“, kao i na blagajni Spensa.
Predstave u Kombank Areni, Beograd održavaće se u sledećim terminima 29.novembara u 19 sati, 30.novembara u 15 i 19 sati, kao i 1.decembara.
Ulaznice za predstave u Kombank Areni biće po cenama od 2.200, 2.500, 3.000, 3.500 i 4.000 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima „Eventima“, kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, ?Ušće? šoping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.
Sedam neverovatnih iluzionista zaintrigiraće vas magijom i iluzijom koju nikada do sada niste videli. Zadivljujući miks najčudnijih i najneverovatnijih optičkih iluzija uključuje napeti ruski rulet, iznenađujuće levitacije, čitanje misli, nestajanja i bekstva i po prvi put u istoriji, bekstvo iz tankera punog vode. 
Svaki iluzionista je maestro na svom polju, a njihovim trikovima svedočilo je preko million ljudi širom sveta.
Ovi mađioničari preuzeli su tajne zanata od najvećeg iluzioniste ikada Hudinija i nadogradili ih savremenom postavkom, kostimima, tehnologijom i bendom koji svira uživo na sceni stvorivši nov teatralno-umetnički žanr nikada ranije viđen.
„The Illusionists: Witness the Impossible“ prvi put je prikazan u januaru prošle godine i odmah rasprodao devet predstava u sidnejskoj operi kao i osam u Meksiko sitiju. Od tada, prave magiju u najvećim dvoranama širom sveta.

Povezana vest:  Za dva dana „sve postaje moguće" - počinje 8. Festival nauke!