Megan Fox3Avon nam u toku jeseni donosi beauty proizvode koji će nam ulepšati sunčane i pružiti toplinu tokom hladnih kišnih dana

Zavodljiva glumica Megan Fox je zaštitno lice novog parfema Avon Instinct. Ona je jedna od najpoželjnijih žena sveta, a o Avon Instinst-u kaže: „Miris za ženu koja je lepa jer nosi samouvereno svoj seksipil. To je osećaj koji zaista ohrabruje.“ Takav miris, koji odiše zavodljivošću i strasti, za specijalne prilike i noćne izlaske možete naručiti preko Avon brošure za 2290 RSD.
Avon Ultra Color je nova kolekcija ruževa za usne, u čak 35 nijansi, od kojih je najpopularnija „Lava Love“, jer izgleda da ništa ne može nadmašiti izgled jarko crvenih usana. Karmin koji u Avon brošuri reklamira Irina Šaik, a preporučuje ga make-up ekspert Milica Jevtić, možete imati i vi za 269 RSD.
Toplinu i osećaj nege kakvu su dobijale samo egipatske kraljice, možete sebi priuštiti uz Avon Egyptian Secrets Planet Spa kolekciju. Maska za lice ili krema za ruke i noge po ceni od 299 RSD.
Aksesoar za različite prilike koji je hit već celo leto jer unosi vedrinu u odevne kombinacije i košta samo 849 RSD je ogrilica Tory Strawberry.

Povezana vest:  Traži se najbolji srpski brejker