Mila Mihaljcic Milano 2014

Mila Mihaljčić svrstana u 10 najtraženijih top modela današnjice

Mlada Beograđanka, Mila Mihaljčić, manekenka najuspešnije srpske modne agencije „Fox Fashion Agency“ nakon što je učestovala na preko 50 modnih revija najpoznatnijih svetskih dizajnera na tek završenim nedeljama mode u Njujorku, Londonu, Milanu i Parizu je svrstana u 10 vodećih manekenki modne industrije danas od strane modnih kritičara.
Mila je aktuelno zaštitno lice „Zara“ i „Iceberg“ kampanja. Na proteklim nedeljama mode nosila je kreacije najprestižnijih svetskih modnih kuća: Tom Ford, Prada, Versace, Roberto Cavalli, Missoni, Marc Jacobs, Paco Rabbane, Chanel i na mnoge druge. Ovim velikim uspehom, Mila nastavlja vladavinu modnim pistama, koju je započela tek prošle sezone kao debitant u svetskom modnom biznisu.
Mila je zaštitno lice nove globalne kampanje za brend „Zara“ i ističe da joj je velika čast što je imala priliku da radi sa čuvenim fotografom Patrikom Demaršelijeom. Podsetimo samo, dela ove legende modne fotografije krasila su mnogobrojne naslovne strane „Voga“ decenijama unazad a svetskoj modnoj javnosti postao je poznat saradnjom sa glumicom Farom Fosit za čuvenu kampanju za šampon davne 1978. Mila priželjkuje da u sledećim kampanjama sarađuje sa fotografom Stivenom Majselom, koji je svetsku slavu stekao fotografijama Madone za njenu knjigu 1992. godine.
Iako je proputovala ceo svet radeći snimanja za reklamne kampanje i revije, Mila kaže da je svugde prepoznaju po poreklu, zatim njenom interesantom nadimku Mižo, koji je potekao iz kruga porodice, kao i po obrvama, osmehu i pozitivnoj energiji.
Na mnogobrojnim snimanjima i prijemima širom sveta imala je priliku da se susretne sa Lejdi Gagom, Donatelom Versaće, Karin Rojtfeld i smatra ih veoma uspešnim, ekscentričnim, inspirativnim i zabavnim osobama. Iako često u društvu svetski poznatih ličnosti, slava je nije promenila. Od porodice je naučila da bude uvek onakva kakva jeste – jaka, dosledna sebi, veliki borac i profesionalac. To je nešto čega se uvek seća i pridržava ne samo u svom poslu, nego i u životu.

Povezana vest:  Pet razloga da ove zime udomite kućnog ljubimca