Only Men Stuff„Only Men Stuff“ vikend u Delta Cityju

Vicevi o Čaku Norisu, vožnja u kokpitu Formule 1, turnir u obaranju ruku, Cage Football – samo su neke od zanimljivosti u kojima su uživali posetioci manifestacije „Only Men Stuff“, koja je održana u šoping-molu Delta City, od 4. do 6. oktobra.
U toku trajanja „muškog vikenda“ prikupljani su vicevi o čuvenom Čaku Norisu, a posetioci su imali priliku i da se fotografišu sa statuom heroja današnjice u prirodnoj veličini.
Najjači i najhrabriji posetioci oprobali su se u turniru u obaranju ruku, koji je održan u subotu, 5. oktobra, a voditelj programa je bio Inspektor Blaža. Pobednici turnira u obaranju ruku su Miloš Kovač, Bojan Antić, Vladimir Savić, Petar Manojlović, Marko Todić, Radiša Milojković, Miloš Todić i Ljuba Grubešić.
Svaki muškarac je sigurno bar jednom u životu poželeo da sedne u Formulu 1. Upravo iz tog razloga, u atrijumu Delta City-ja bio je postavljen kokpit Formule 1 posebno opremljen audio i video opremom kako bi osećaj vožnje bio što potpuniji.
Trodnevna „muška zabava“ bi svakako ostala nepotpuna bez „najvažnije sporedne stvari na svetu“ – fudbala. Međutim, ovaj put takmičari nisu igrali klasični fudbal već sve popularniji Cage Football (fudbal u kavezu). Pravila su jasna – učesnici moraju biti punoletni, takmiče se u timovima od po 3 igrača, a pobednik je ekipa koja postigne više golova za 12 minuta igre. U jakoj konkurenciji trijumfovala je ekipa „Tri bitange“, drugo mesto je pripalo ekipi „TNT“, dok su treće mesto u Cage Footballu osvojili „Bučersi“.

Povezana vest:  Sve JYSK prodavnice neće raditi 31.12.