imlek_deciji_sajamDruženje uoči petog IMLEK DEČIJEG SAJMA pomereno zbog Beogradskog maratona
Zbog održavanja Beogradskog maratona, druženje uoči petog IMLEK DEČIJEG SAJMA biće održano dan ranije nego što je planirano. Tako će deci i roditeljima deo programa biti predstavljen u subotu, 17. aprila od 12 do 14 časova u holu Delata city-ja. U programu će učestvovati devojčice koje se bave fitnesom, klub ritmičke gimnastike „Palilula“, Beogradski plesni centar sa šou densom, animatori Djole i Tanja, mali kviz ENCO BOOK-a, kapuera, plesna grupa „Red star“. Dečiji prijatelj VITALINO i drugi.
Peti IMLEK DEČIJI SAJAM u hali III Beogradskog sajma počinje u petak, 23. aprila i zatvara se u nedelju, 25. aprila. Ulaz za sve posetioce manifestacije je besplatan.
Organizatori IMLEK DEČIJEG SAJMA, SKAY VISION I SNAR GROUP tokom tri dana IMLEK DEČIJEG SAJMA pod sloganom „ČISTA PETICA“ od 10 do 19 časova na bini i sportskom terenu najavljuju programe za decu i one u kojima deca učestvuju. Veliki broj izlagača poput generalnog sponzora kompanije IMLEK i sponzora dečije obuće BAMBI iz Varaždina, FRIKOM-a, TURBO LIMAČ-a, BEKUTAN-a i ostalih predstaviće posetiocima brojne proizvode za najmladje po cenama nižim i do 30 odsto. Mališanine i ovog puta očekuje igraonica na 150 kvadratnih metara, veštačka stena, nove igrice. IMLEK je pripremio svakodnevnu VITALINO TRKU za male posetioce i predstavu „Vitalino u borbi za jači imunitet“.
Na IMLEK DEČIJEM SAJMU planirane su čak dve trke beba u puzanju, 24. aprila u organizaciji COLOR PRESS GROUP-a a 25. aprila AKSA trka, i neobičan, zabavan „Nestle ples beba“!
Tri dana druženja, zabave, igre, prilika da ponešto i naučimo, vidimo šta se sve nudi najmladjima, od neophodnih stvari do onih za slobodno vreme, mogućnost da na jednom mestu budući i sadašnji roditelji saznaju štošta o proizvodima i uslugama namenjenim deci, a da najmadji istovremeno upoznaju brojne programe ( pozorišne, muzičke, sportske, umetničke, kreativne ) bez obzira na to koliko godina imaju, to je IMLEK DEČIJI SAJAM od 23 do 25. aprila.
Manifestaciju su podržali Skupština grada Beograda, Ministarstvo omladine i sporta, Ministarstvo za rad i socijalnu politiku i Ministarstvo za zaštitu životne sredine i prostorno planiranje.
Povezana vest:  U Domu omladine Beograda svečano otvoren 5. Festival japanske popularne kulture JAPANIZAM