Fashion selection oktobar 2013 revija Zvonko Markovic 003823. FASHION SELECTION
Revijom Zvonka Markovića počeo 23. Fashion Selection

Revijom Zvonko Marković Powered by American Gold Express Banca Intesa u Belexpocentru počeo je 23. Fashion Selection.
U prepunoj dvorani Zvonko Marković je prikazao kolekciju za proleće/leto 2014. Inspirisana Sofijom Loren, sunčanom obalom mediterana i glamurom Kana i evropskog filma, celokupna kolekcija je napravljena od svilenih žoržeta i satena.Karakterišu je cviklaste suknje koje se mogu nositi na više načina: na struku i na kukovima, bluze krojene u dijagonali sa velikim ešarpama koje se drapiraju i glamurozne čipkane haljine.
Reviju Zvonka Markovića iz prvog reda posmatrale su brojne poznate ličnosti, među kojima Seka Aleksić sa suprugom, Verica Rakočević sa suprugom, Nikola Lazetić i mnogi drugi.
Usledila je revija modne kuće Passage koja ove godine slavi svoj trideseti rođendan. Prikazani modeli predstavljaju kratak put kroz istoriju brenda, od početaka koji su odisali elegancijom, preko komada iz sportswear perioda do današnjih koji predstavljaju optimalan spoj ove dve priče. Svaki komad iz kolekcije jesen-zima sačinjen je od kvalitetnih materijala koji garantuju udobnost, a boje koje preovlađuju su petrolej i kraljevsko plava, teget, puder roze, mlečno bela, svetli tonovi braon boje, i uopšte pastelni tonovi jeseni. Pored toga, akcenat je stavljen i na dezene – cvetne i apstraktne koji upotpunjuju kolekciju i daju joj značajnu dozu razdraganosti i energije.

Povezana vest:  Zeolit – prirodni borac protiv zagađenja

{vsig}ZVONKO_MARKOVIC{/vsig}