Sajam knjiga u Delta City-juAutorke bestselera na sajmu knjiga u Delta Cityju

I ove jeseni posetioci Delta Cityja imaće priliku da se upoznaju sa najaktuelnijim domaćim i svetskim bestselerima, kao i da se druže sa poznatim piscima, u okviru tradicionalnog „Vulkanovog sajma knjiga“, koji će se održati u atrijumu šoping-mola, od 16. do 20. oktobra 2013. godine.
U petak, 18. oktobra, od 18 do 19 časova, specijalni gost biće Žana Poliakov, autorka knjiga I am love, Soulfood, Soul Journal, koja će potpisivati knjige i družiti sa posetiocima. Nakon nje, istog dana, od 19 do 20 časa, svoju knjigu Moć želje predstaviće i Zorica Karanović.
Najmlađi posetioci će u subotu, 19. oktobra, od 12 do 13 časova, imati priliku da se zabavljaju sa brojnim animatorima u okviru predstave „Upoznajte svet dinosaurusa“, a od 13 časova nastupiće i dečiji hor Čarolija. Nakon muzičkog zagrevanja, od 14 do 15 časova, svoju knjigu pesama Nije tačno sve što lepo zvuči potpisivaće Leontina Vukomanović.
Autorka najprodavanije knjige leta, Ukus greha, Zorana Schultz, potpisivaće knjigu, u subotu, od 16 do 17 časova, a nakon nje, od 17 časova, sa posetiocima u atrijumu Delta City-ja družiće se i Suzana Mančić i predstaviti drugi deo autobiografije Kao da sam sanjala.
Poslednjeg dana sajma knjiga, u nedelju, 20. oktobra, od 12 časova, animatori će u okviru predstave „Magični dečiji svet“ posetiocima predstaviti neke od najpopularnijih likova iz dečijih knjiga.
Ali to nije sve…
Posebno lepa vest za posetioce biće informacija da će svakog dana, u toku trajanja sajma knjiga, od 10 do 22 sata, imati priliku da sva izdanja kupuju sa popustom od 20 odsto.

Povezana vest:  Beč – počinje „Janeꞌs Walk“