Coca-Cola dobitnici krecu na put oko svetaKAKO BI IZGLEDAO VAŠ IDEALAN PUT OKO SVETA?

Svako od nas mašta da jednog dana obiđe svet, a dobitnici glavne nagrade Coca-Cola nagradne igre bili su srećne ruke da im se ta želja i ostvari. Neki od njih će tokom ovog nezaboravnog putovanja doneti važne životne odluke a drugi proslaviti najlepše porodične trenutke.

Putovanja nas obogaćuju na više načina – kroz njih proživljavamo nova iskustva, upoznajemo druge kulture i ljude, menjaju nas, opuštaju i ulivaju nam pozitivnu energiju. Zato i ne čudi što često na životnoj „to-do“ listi svako od nas ima posebnu želju – da jednoga dana obiđe svet. Najsrećnijima se ta želja i ostvarila – dobitnici glavne nagrade Coca-Cola nagradne krenuli su na put oko sveta, a svako od njih je poveo i tri najdraže osobe. Troje dobitnika iz Srbije i jedan iz Crne Gore i njihovi saputnici će za manje od mesec dana obići neke od najatraktivnijih svetskih lokacija. Na njihovoj mapi putovanja nalaze se Johanesburg, Singapur, Bangkok, Tokio, Havaji, Los Anđeles, Las Vegas i Njujork.Jedinstvena prilika koja se ukazala najsrećnijima nije samo proputovanje svetom koje je samo po sebi veličanstveno iskustvo, već će za mnoge od njih to biti i vreme kada će doneti najvažnije životne odluke i proslaviti neke od najlepših porodičnih trenutaka.

Povezana vest:  Novi Barni biskvit i na našem tržištu koji će voleti i mame i deca

Tradicionalna srpska slava u srcu Afrike

Da duh tradicije bude prisutan i tokom ove internacionalne avanture potrudiće se dobitnici iz Ćuprije, koji će svoju porodičnu slavu Svetog Tomu proslaviti baš u crkvi ovog svetitelja na prvom odredištu njihovog putovanja, u dalekom ali jedinstvenom Johanesburgu. Na prvoj destinaciji ove magične ture neće se samo slaviti tradicionalna srpska slava, već će dobitnici biti u prilici da posete čuveni „wild village“ i vide pravi raritet – jedinstvene bele lavove.

Tajne dalekog istoka

Posle egzotočne afričke divljine, ekipa najsrećnijih dobitnika zaputiće se na daleki i mistični istok. Prvi grad koji će ih ugostiti predstavlja simbol postmodernizma i omiljena je destinacija nekih od najvećih svetskih zvezda – Singapur. Zatim, Coca-Cola dobitnici put nastavljaju u pravom istočnjačkom duhu, posetom Bangkoku. Prestonica Tajlanda, jedna je od omiljenih destinacija svih globtrotera, ali i grad koji je i pored najezde turista uspeo da zadrži svoj autentični šarm. Poznat je kao svetska prestonica dobrog provoda, ali i sinonim za gužvu i živopisnu uličnu atmosferu i kulturu. Za kraj azijske ture odabran je Tokio, prestonica Japana. U ovom gradu se kao nigde na svetu sudaraju moderno i tradicionalno. Jedinstven u svojoj eklektici savršen je za završetak azijske ture i pripremu za put u „novi svet“.

Povezana vest:  Jubilarna 15. Beogradska internacionalna nedelja arhitekture

Sudbonosno „da“ u Las Vegasu!

Amerika će Coca-Cola putnike dočekati svojim bajkovitim plažama Havaja, obićiće čuvenu Vaikiki plažu pre nego što krenu u nezaboravni provod, u prestonicu šoubiznisa i džet seta, Los Anđeles. Tu će prošetati Holivudskim bulevarom slavnih, videće kulise iz najpoznatijih svetskih blokbastera i na momenat biti deo onih koji su uspeli da ostvare čuveni „američki san“. Posle holivudskog glamura, dobitnici će se zaputiti u „grad greha“- Las Vegas, grad poroka i sjaja, gde je sve dozvoljeno, a preterivanje nešto što je prihvatljivo i poželjno. Kao u najluđim filmovima, naši dobitnici iz Novog Sada odlučili su da na nezaboravan način obeleže najvažniji dan u životu i izabrali da baš čuveni Las Vegas bude mesto na kojem će izgovoriti sudbonosno da i svoj brak početi u maniru holivudskog duha koji su poneli sa svoje prethodne destinacije, Los Anđelesa. Za kraj ovog jedinstvenog puta izabrana je nezvanična prestonica sveta – Njujork. Grad koji je simbol kosmopolitizma savršen je izbor da se završi ova kosmopolitska tura i sa Tajms Skvera, poznatog kao „pupak sveta“ dobitnici Coca-Cola putovanja vratiće se u Srbiju, bogatiji ne za samo jedno veliko putovanje i iskustvo, već za ceo jedan život koji su tokom njega proživeli.

Povezana vest:  Selena pravi društvo Nicku Jonasu na turneji