fashion week-34Modna izložba za početak 34. Perwoll Fashion Weeka

Modnom izložbom u Francuskom Institutu Srbije u utorak 22. oktobra sa početkom u 21h počinje 34. Perwoll Fashion Week.
Modni studio Click kao organizator Perwoll Fashion Week‐a ima želju da na manifestaciji prezentuje najvažnije i najtraktivnije aktere domaće modne scene bilo da su to modne kuće, samostalni dizajneri ili internacionalni brendovi. Važan aspekt programa čini i promovisanje mladih dizajnera.
U želji da okupe i kvalitetno predstave najpoznatije regionalne modne dizajnere u sklopu lokalnih nedelja mode a s ciljem da upoznaju najtalentovanije pojedinace sa širom publikom i razvojem regionalne modne scene uopšte, na predstojećem Fashion Week‐u će biti nastavljen i projekat Zona 45.
Takođe, nastavljamo vrlo uspešan koncept saradnje sa inostranim gostom domaćinom projekta, pa je gost domaćin 34. Perwoll Fashion Week‐a Republika Francuska. Ishodište ove saradnje biće različite edukativne tribine i izložbe kao i revija modnog ateljea koji nam dolazi iz Pariza ‐ Maria Lux Atelier.
Zadovoljstvo nam je da najavimo da će se prisutnima, pored organizatora projekta, obratiti i savetnik za kulturu Ambasade Republike Francuske i direktor Francuskog instituta u Srbiji“g. Jean‐Luc Goester (Žan‐Lik Goester).

Povezana vest:  Počinje prodaja karata za 7. Festival nauke