deciji sajam 11Uskoro počinje XII Campina Puddis dečiji sajam

Pripreme za XII Dečiji sajam, koji će se održati od 1. do 3. novembra su u toku. I ovoga puta, na Beogradskom sajmu u hali 3, predstaviće se veliki broj izlagača, zatim, posetioci će moći da uživaju u raznovrsnom programu na bini i sportskom terenu, interesantnim nagradnim igrama, animatorima i još dosta iznenađenja očekuje mališane i njihove najdraže na ovoj manifestaciji.
Da podsetimo, XI Wudy dečiji sajam svečano je otvorio Igor Marinković, specijalni savetnik ministarke za sport i omladinu Alise Marić, a posetioci su uživali u pesmi i igri na bini, aktivnostima na sportskom terenu, druženju sa srpskim vitezovima iz Svibora, Komandom Žandarmerije, Vatrogasnom brigadom i Saobraćajnom policijom.
I ovoga puta, deca će se družiti sa Pažljivkom iz Agencije za bezbednost saobraćaja, ljudima iz Saveza za školski sport, a prvi put na sajmu mališani će uživati u igri sa Brankom Kockicom i glumcima iz pozorištanceta „Puž“. Svake godine veliku pažnju privuku veoma popularne nagradne igre, poput Wudy fer play fudbalske lige, Idea trke za bebe, Nestle ples beba, zatim Wudy trka u džakovima, takmičenje tata u povijanju beba i druge.
Hala 3 u kojoj se održava Dečiji sajam je skoro popunjena. Pored kompanija kao što
su Becutan, Frikom, Campina i Pavlogal, sugrađanima će se predstaviti sportski savezi, udruženja građana i državne institucije, kao što su Sportski savez Srbije, Unicef, Nurdor…
Deca će se družiti i sa svojim omiljenim likovima iz crtanih filmova, klovnovima i animatorima, a roditelji će pored određenih popusta na dečije proizvode i usluge, na određenim štandovima moći da dobiju sve informacije u vezi sa pravilnim razvojem i rastom dece. Ovu manifestaciju podržale su sledeće državne institucije: Ministarstvo omladine i sporta, Sekretarijat za obrazovanje i dečiju zaštitu i Skupština grada Beograda.

Povezana vest:  Savršen spoj sa novim Venus&Olay brijačem