Carsfinal

Diznijev „Svet iz mašte“ od večeras u Kombank areni

Najnovija Dizni čarolija na ledu, predstava „Svet mašte“ produkcije „Feld Entertainment“ biće premijerno izvedena večeras u Kombank areni.
Vešti klizači povešće publika u zabavnu avanturu kroz četiri magične lokacije koje uključuju trkačku stazu „Automobila“ i posetu Endijevoj sobi gde je zabava sa junacima „Priče o igračkama 3“.
Najmlađe će sigurno oduševiti „putovanje“ ispod mora do sveta male sirene Arijel, a zatim i do tajanstvene Zemlje vila gde će ih dočekati Zvončica.
Produkcija sadrži uživo adaptaciju filma „Priča o igračkama 3“ i likove u prirodnoj veličini iz animiranog ostvarenja „Automobili“ studija „Disney Pixar“.
Avantura na ledu počinje kada Miki Maus i Mini kreću na putovanje da istraže svetove mašte, ali njihov crveni autić se iznenada kvari.
Iako su Paja Patak i Šilja pokušali da ga poprave, potrebna im je pomoć pravih stručnjaka. Direktno iz Radiator Springsa, Mejter, Munja Mekvin i Seli uleću u akciju, jurcajući i krivudajući preko ledenog autoputa kako bi pokrenuli crveni autić.
Od riba koje plešu salsu do skakutavih vilinskih koraka, koreografkinja Sara Kavahara, dobitnica Emi nagrade, kombinovala je ples, sport i pozorište kako bi unela uzbuđenje i energiju u predstavu.
Predstava će imati šest izvođenja – večeras u 19 sati, sutra, 2. novembra, u 11.30, 15 i 18.30 sati i prekostra, 3. novembra, od 11.30 i 15 časova.
Ulaznice koštaju 1.000, 1.400, 1.800, 2.200, 2.300, 2.900 dinara.

Povezana vest:  Kompanija Bambi donirala više od 30 miliona dinara u borbi protiv korona virusa