Cristiano Ronaldo officially launches his CR7 by Cristiano Ronaldo underwearCristiano Ronaldo ostavlja bez daha svojom linijom donjeg veša CR7

Portugalac koji igra za španski Real Madrid, Cristiano Ronaldo, predstavio je novu liniju donjeg veša CR7. Fudbaler je na fotografijama pokazao svoje savršeno izvajano seksi telo zbog kojeg će mnoge žene ostati bez daha.
Svako ko poseti Madrid neće moći a da ne primeti velike plakate na kojima Ronaldo pokazuje novu kolekciju donjeg rublja. Jedna od fotografija za kampanju visoka je 19 metara i nalazi se u vrlo popularnoj madridskoj četvrti na jednoj od zgrada.
-Veoma sam ponosan što je CR7 konačno u prodaji i posebno mi je drago što je moja fotografija za kampanju smeštena na predivnoj zgradi u vrlo popularnom delu Madrida. Uložio sam mnogo strasti, bio sam posvećen kreiranju nove linije donjeg rublja i zaista mi je drago da danas mogu da je predstavim – rekao je Ronaldo.
Štampa i portali su od same najave da pokreće liniju donjeg rublja počeli da pišu o sličnosti Ronalda i Davida Beckhama. Obojica su slavni fudbaleri o kojima mediji pišu svakodnevno, imaju liniju donjeg veša, te su bili modeli napoznatijih brendova.
U dizajnerskom debiju Ronaldu je pomogao Richard Chai, poznat po saradnji s Marcom Jobsom i Donnom Karan.
-Moda i dizajn su moje dve ljubavi i želeo sam da osmislim vlastiti brend na duge staze. Rad s Richardom pomogao mi da je ispoljim svoju kreativnost i svideo mi se svaki deo sradnje, od biranja boje i dizajna do testiranja stila – istakao je Ronaldo.
Kolekcija CR7 dostupna je širom sveta putem internet stranice cr7underwear.com.

Povezana vest:  Kako će CoVid-19 pacijenti glasati na izborima u Beču?

Photo by Denis Doyle/Getty Images For CR7