grazia-okt-2013Grazia Shopping Night – Special Edition u Ušće SC

Ušće Shopping Centar još jednom biće mesto okupljanja pravih kupoholičara, na manifestaciji Grazia Shopping Night – Special Edition, u petak, 8.novembra od 17 časova do ponoći.
Posetioce će obradovati posebne akcije i specijalni popusti na cene poznatih brendova, a dodatan užitak biće koncert električnog ženskog gudačkog kvarteta Alektik, koji će plesom pratiti maskirani parovi na centralnoj bini Centra.
Najmlađe posetioce na trećem spratu UŠĆE SC očekuju klovnovi, animatori i balon tvisteri, koji će specijalno po željama klinaca praviti najrazličitije oblike od balona, a svi ljubitelji neobičnih fotografija moći će da se slikaju sa štulašima koji će biti sve vreme u pokretu
Za sve one koji uživaju u mirisima parfema, Hugo Boss, kao zvanični parfem manifestacije, obezbediće da se isprobaju četiri parfema – dve ženske i dve muške mirisne note.
Još jedan petak biće rezervisan za nezaboravno iskustvo u najboljoj kupovini na manifestaciji Grazia Shopping night – Special Edition, koju organizuju magazin Grazia i izdavačka kuća Attica Media SRB.

Povezana vest:  Uronite u bečko podzemlje