CA FL Unforgettable 50ml jpg dl 1Christina Aguilera predstavlja svoj novi parfem – miris za sva vremena koji čini ženu NEZABORAVNOM

Svaka žena želi da bude nezaboravna i ostavi utisak koji će ostati urezan u sećanju.
Želi da bude žena koja ulazi u prostoriju i privlači sve poglede; ona poseduje osmeh koji razoružava. Svaka njena reč odiše šramom i privlači sve koji je okružuju. Unforgettable, novi luksuzni parfem Christine Aguilere, omogućava joj upravo to.
Christina Aguilera je poznata po svom bezvremenom glamuru koji prožima svaki aspekt njenog života. Njeno prisustvo je uvek zapaženo; gde god da krene, ostavlja trag svojim jedinstvenim smislom za stil. Bez obzira koje osobine želi da otkrije, ona je uvek verna sebi. Sve u vezi sa Christinom je, jednom rečju, nezaboravno.
-Za mene, sve počinje mirisom – kaže Christina I nastavlja: -Kreirala sam Unforgettable za ženu koja želi da bude primećena, koja privlači sve u svom okruženju i ostavlja trajni i nezaboravni utisak. Ovaj parfem omogućava ženama da naglase svoj seksipil i jasno obeleže svaki trenutak u životu.“
Sofisticiran od početka do kraja, Christina Aguilera Unforgettable poseduje dugotrajne, luksuzne note, kao stvorene da istaknu nezaboravnu privlačnost svake žene.

Povezana vest:  Jimmy Choo pravi specijalne cipele samo za Jelenu Janković

MIRIS

Veza između mirisa i sećanja je opšte poznata: dovoljan je samo nagoveštaj note da probudi sećanje i prizove uspomenu. Zavodnica u svakoj ženi dolazi do izražaja zahvaljujući slatkim aromama ovog parfema. Sadrži dugotrajne, plemenite sastojke, specijalno kombinovane tako da pomažu ženama da ostave nezaboravan utisak.
Christina Aguilera Unforgettable se otvara neodoljivim voćnim notama šljive i nara. Šljiva je senzualna voćka koja od davnina predstavlja simbol ženstvenosti.
Srce mirisa otkriva plemeniti buket izvanrednih cvetova: noćni jasmin, jedinstven po tome što cveta samo pod okriljem mraka, poznat i kao Dama noći. Srednji akord pojačan je najženstvenijom od svih cvetnih nota, turskom ružom. Ova nota je toliko luksuzna da je potrebno čak 60.000 ovih prelepih cvetova – ubranih u ranim jutarnjim satima – kako bi se dobila samo tridesetak grama čistog ružinog ulja.
U osnovi Unforgettable mirisa nalazi se ekskluzivna nota kašmirana, jedinjenja koje je poznato po tome što ostavlja upečatljiv aromatični utisak. Uz njega je i nota vanile, intenzivirana apsolutnom esencijom tonka graha koja produžava trag mirisa i pruža mu nezaboravnu privlačnost.

Povezana vest:  Danas 71 godina od smrti Nikole Tesle

DIZAJN PAKOVANJA

Unforgettable je smešten u luksuznu crno-belu bočicu, dizajniranu tako da odiše iskonskom ženstvenošću i seksipilom.
Bočica ostaje verna kultnom obliku svih Christinih parfema, odražavajući zanosne obline ženskog tela. Senzualna, besprekorno bela čipkana šara koja prikazuje noćni jasmin na crnoj pozadini bočice evocira na želju svake žene da ostavi trajni i nezaboravni utisak.
Ženstvenost bočice ogleda se i u prelepoj crnoj ruži koja je fiksirana pri dnu poklopca. Ona simbolizuje ženstvenost plemenite turske ruže koja je jedan od glavnih sastojaka Unforgettable mirisa.

KAMPANJA

Kampanja za novi miris prikazuje trenutke kada je ženin seksipil u punoj snazi i ostavlja nezaboravan utisak. Scena počinje crno-belim filmom, sa muškim glasom u pozadini koji se priseća trenutaka provedenih sa Christinom…on se seća njenog izgleda, njenog dodira, njenog mirisa – svega onoga što ju je učinilo nezaboravnom u njegovim očima.
Kampanju je snimio fotograf i reditelj Mark Liddell, inspirisan ženama koje zauvek ostaju u sećanju i ostavljaju utisak na sve koji ih okružuju. Liddell je odlučio da ispriča priču iz muškog ugla – iz ugla muškarca na kojeg je Christina ostavila nezaboravan utisak.
-Vidimo isečke iz uma ovog muškarca, njegova sećanja i njegov glas – kaže Liddell.
-Pružaju nam određeni uvid u intimne trenutke provedene s Christinom; otkrivaju kako ga je ona ‘obeležila’. Da li je to bio njen dodir, izgled ili glas? Ostavljeno je gledaocu da utvrdi kako je Christina zaista postala nezaboravna u umu ovog muškarca.
Kao završni potez, Liddell je izabrao čuvenu melodiju Bahove „Prelide u C“ iz zbirke kompozicija „Dobro temperovani klavir“. Smatrao je da će ova klasična i veoma emotivna melodija savršeno opisati nezaboravnu Christinu.

Povezana vest:  Camper kolekcija za jesen: 10 modela obuće koje možete nositi na sve!

NASLEĐE

Za Christinu Aguileru, miris je ključan za samouveren stav; omogućava ženama da budu očaravajuće, ali i istovremeno u kontroli u svakoj situaciji. Christinina nagrađivana kolekcija parfema sastoji se od pet jedinstvenih i sasvim osobenih mirisa: glamurozni Christina Aguilera, nestašni By Night, luksuzni Royal Desire, moćni Secret Potion, zavodljivi Red Sin i bezvremeni Unforgettable. Svaki od njih slavi njen nezaustavljivi duh i odražava njenu magnetnu ličnost.