LOFT logoLOFT BAR – NOVO MESTO NA MAPI NOĆNOG ŽIVOTA BEOGRADA!

Beograd će uskoro postati bogatiji za još jedno, potpuno novo mesto za izlazak! LOFT Bar lociran na savskom pristaništu u Beton hali, na adresi Karađorđeva 2-4, biće svečano otvoren u petak i subotu, 6. i 7. decembra.
LOFT je udoban lounge bar koji predstavlja pravo mesto uživanja za sve one koji nakon napornog radnog dana žele nešto ranije da započnu sa klabignom. Svakog četvrtka, petka i subote, vrata LOFT bara biće otvorena već od 21h, kada započinje zagrevanje uz zavodljive lounge ritmove – a negde iza 23h posetioci će moći da opuste svoje kravate i poskidaju sakoe jer tada LOFT donosi pravu klupsku atmosferu! Muzički koncept na kojem će biti zasnovan program LOFT-a podrazumeva okupljanje iskusnih urbanih klabera, ljubitelja dobrog elektronskog zvuka i srodnih urbanih klupskih žanrova, najkvalitetnije mainstream i opšteprihvatljive underground muzike. Renomirani beogradski di-džejevi poznati po sjajnim žurkama na kojima se ostaje do zore, biće ponosni rezidenti novog omiljenog mesta za izlaske. Uskoro više detalje o muzičkom programu.
Pored muzičkog, program će biti obogaćen i drugim raznovrsnim sadržajima, performansima, modnim događajima, video radovima, instalacijama i izložbama. Uz vrhunsku uslugu i široku ponudu pića, koja će uključivati i premium brendove, u ponudi će biti i lagani obroci u obliku finger food-a. Bar će biti prepoznatljiv po koktelima, koji će uz standardne uključivati i vanserijsku ponudu, a posetioci LOFT bara moći će da uživaju i u proizvodima od kafe jednog poznatog italijanskog brenda.

Povezana vest:  Povratak Džejmsa Bonda u romanu "Solo"