kids market„Mikser kids market“ u nedelju u Mikser Houseu

„Mikser kids market“ je nova platforma kulturne organizacije „Mikser“ koja se po drugi put održava u nedelju, 24. novembra od 12 do 20 časova u Mikser Houseu. „Mikser“ će na jednom mestu okupiti proizvođače igračaka, garderobe, obuće, bebi opreme, konditorskih i drugih proizvoda namenjenih deci i bebama, kolekcionare igračaka, kao i druge male i velike entuzijaste. Program će upotpuniti radionice za decu, a ulaz na manifestaciju je slobodan.
Učesnici drugog „Mikser kids marketa“ su: AnđelA Gledić (ručno rađene torbice), Born Yesterday (platene kape, lutkice, garderoba), Curlylab (asesoari od vune), Dju bre (garederoba), Dragana Danilović (nakit od polimerne gline), Eco igračke (igračke od drveta), e-lastish (ručno rađen lastiš za igranje u boji), Fist (čarape za decu), Games4you (didaktičke igre za decu), Idea K plus kutak, KIMOOKI (garederoba), Koba Yabi Toys (igračke), LoveByLj (heklana garderoba), Mammas Biscuit House (kolači, jestivi novogodišnji ukrasi, makete torti), Margareta Janković (marame za dojenje), Marijana Popara (šnalice sa heklanim detaljima), minicity (igračke i garderoba), Mirjana Stojiljković (igračke), Mirjana Žeravčić (krpene lutke), Nurdor (udruženje roditelja dece obolele od raka – igračke, knjige), Olga Ljubojević (dekorativni predmeti od gipsa), Piccola Officina (drvene igračke), Proces (edukacija kroz igru), Sarin kutak (dečja garderoba i asesoari), Strikseoris (pletene lutkice), Svetlana Dimovski (kaleidoskopi, ogrlice), Tikili Tutui (suknjice za balerine i princeze),Torti Kuća i Ljuljasha (torte od papira i ljuljaške za decu).
Na „Mikser kids marketu“ će se naći i mali veliki izlagači u okviru kutka „Trange-frange“ gde će deca prodavati svoje stare igračke, knjige, rukotvorine i druge „dragocenosti“, ili ih međusobno razmenjivati.
Tokom „Mikser kids marketa“ će se odvijati i brojne radionice za decu. Na galeriji Mikser House-a od 12 do 15 časova najmlađe očekuju „Minicity“ kreativne radionice, u kojima će deca naučiti kako da prave predmete od gline, a od tri popodne do 20 časova će se realizovati radionica izrade novogodišnjih ukrasa različitim tehnikama.
Na bini Mikser House-a u 15 časova počinje interaktivna radionica „Čigra“, a od 17 sati deca će sa igraonicom „Dreamland“ praviti novogodišnje ukrasE i snežne kugle.
„Mikser kids market“ ima za cilj da postane glavna destinacija za sve one koji tragaju za unikatnim modnim predmetima za decu, originalnim i funkcionalnim komadima nameštaja, predmetima za kuću, kolekcionarskim primercima igračaka ili korišćenom, a očuvanom bebi opremom. „Mikser kids market“ nudeći bogat prateći program u vidu kreativnih i edukativnih radionica i prodajnih izložbi za najmlađe, nastoji da pruži celodnevnu zabavu i edukaciju za najmlađe Beograđane.

Povezana vest:  Rok za slanje prijava za konkurs Ideja za bolje sutra produžen do 17. jula