logo_see_gaming_expoGAMING EXPO BELGRADE
Jugoistočna Evropa – rastuće tržište…
Beogradski sajam će od 27. do 29 aprila biti domaćin četvrtog po redu Sajma igara na sreću.
Posle velikih sajmova – Las Vegas, London, Moskva… prepoznajući rastuće tržište, gaming industrija omogućava da upoznate i naravno obezbedite za sebe opremu, softversku podršku i prateće servise.
Procenjuje se da ovog trenutka na tržištu ukupno funkcioniše 14.000 automata za igre na sreću i da je većina u najskorijoj budućnosti u obavezi da bude zamenjena novijim elektronskim aparatima sa inoviranim programima uz svakodnevni razvoj novih softvera kao i primenu zahteva Poreske uprave. Izlagači su vodeće svetske firme. Pored Srbije računamo i na šire tržište jugoistočne Evrope kao tržište kupaca (BiH, Makedonija, Hrvatska, Bugarska, Rumunija, Albanija).
Sajam je naravno otvoren i za generalnu publiku (kladioničari / igrači). Sve postojeće kompanije, kao i one koje žele da uđu u ovaj posao, imaju prilike da na sajmu GamingExpoBelgrade najbrže i najefikasnije unaprede svoje poslovanje. Vodeći svetski proizvođači opreme, softvera i pratećeg programa prepoznali su značaj tržišta jugoistočne Evrope i omogućili nam da vidite, probate, uporedite i naravno kupite programe koji Vam trebaju sada i koji znače budućnost. GamingExpoBelgrade omogućava da budete najuspešniji, da budete najbolji!
Povezana vest:  Mogućnosti za unapređenje zdravstvenog sistema u borbi protiv epidemije COVID-19 u periodu 2020-2021.