Druzenje sa Deda Mrazom

Ljubimci, spremite se! Stiže Deda Mraz u Delta City!

Kao što kaže jedna od omiljenih legendi, svima koji su bili dobri u toku protekle godine doći će Deda Mraz i doneće poklon… upravo tako će biti i u subotu, 30. novembra, u 15 sati, u atrijumu šoping-mola Delta City, kada će biti organizovano veliko prednovogodišnje druženje za ljubimce i dodela paketića.
Brojni pokloni, slikanje sa Deda Mrazom, skiciranje portreta ljubimaca, takmičenje u brzom jedenju hrane – samo su neke od zanimljivosti koje očekuju kuce, mace, zečeve, hrčke, druge ljubimce i njihove vlasnike u subotu, u Delta City-ju.
Naravno, ni ove godine neće biti zaboravljeni ljubimci koji nemaju vlasnike. Volonteri Udruženja Beta, koje se bavi udomljavanjem životinja, učestvovaće u proslavi, kao i brojne kuce koje se nadaju da će im Deda Mraz doneti nove vlasnike i dom. Posetioci Delta City-ja će imati priliku da doniraju priloge za rad Udruženja, ali i da pronađu i usvoje svog novog najboljeg prijatelja.
Prijave za dolazak su otvorene do petka, 29. novembra, do 20 sati, na društvenoj mreži za kućne ljubimce – www.petface.net.

Povezana vest:  Kompanije nastavljaju da pomažu u borbi protiv korona virusa