vreme-je-za-poklone-45x65cm-NOVO

Vreme je za poklone!

Posetioci knjižara Delfi i kupci Laguninih izdanja moći će da uživaju u novogodišnjoj akciji „Vreme je za poklone“, zahvaljujući partnerskoj saradnji sa kozmetičkom kućom Avon. Uz pet kupljenih Laguninih knjiga na poklon vam darujemo pet Avon proizvoda.
Sinergija naše dve kompanije učiniće da i ovaj decembar bude mesec darivanja. Tokom novogodišnjih i božićnih praznika svi smo vedriji, raspoloženiji, više se smejemo i od srca kupujemo poklone onima koji nam život čine lepšim. I dok grad svetluca prazničnim sjajem, mi vam kupovinu Laguninih izdanja činimo još lepšom. Za sve one koji žele da se pod jelkom, među poklonima, nađu knjige, ovo je prilika koja se ne propušta. Uz mirišljavu kozmetiku Avon, čitanje postaje još veće uživanje.
I ne zaboravite da i posle Nove godine uživate u čitanju, jer vam Laguna za 2014. godinu priprema mnogobrojna iznenađenja iz pera vrhunskih autora. Želimo vam mnogo ljubavi, druženja sa dragim ljudima, kvalitetno provedeno vreme uz dobru knjigu i naravno odmor od svakodnevnih obaveza.
Akcija „Vreme je za poklone“ važi samo za Lagunine naslove koji nisu na akcijama. U ovoj akciji važe članski i količinski popusti, a akcija traje dok traju zalihe.

Povezana vest:  Glasajte za Tvrđavu mira na konkursu NIS-a "Zajednici zajedno"!