Frida proslavila 5 godina„PLAVI ORKESTAR“ I VATROMET U PONOĆ, RESTORAN „CANTINA DE FRIDA“ PROSLAVIO PET GODINA

U sredu, 25. decembra, u restoranu „Cantina de Frida“, sa početkom u 21 čas, nastupio je „Plavi orkestar“ na čelu sa Sašom Lošićem Lošom, koji je svojim glasom i hit pesmama osamdesetih, vratio sve prisutne goste i jugonostalgičare u prošla vremena. „Frida“ je sinoć proslavila i svoj 5. rođendan, što je obeleženo da poseban način, vatrometom u ponoć, specijalno osmišljenim menijem, i okupljanjem poznatih zvanica.
Biljana Frlog, PR menadžer restorana, ističe da je „Cantina de Frida“ jedinstveno mesto u gradu, koje nudi bogat meni, organizuje atraktivne muzičke događaje i garantuje odličnu atmosferu. „Osim što smo prepoznatljivi po specijalitetima – pripremanim po originalnim recepturama latinoameričke i mediteranske kuhinje, Frida se u proteklih pet godina trudila da konstantno animira svoje goste, angažujući najveće zvezde i umetnike sa ovih prostora. Decembar je uvek idealan mesec za proslavu, jer je to mesec radosti i prazničnog opuštanja. Uspešno ispraćamo 2013. godinu, slavimo pet godina rada, i zbog toga smo želeli da ugostimo jedan od najpopularnijih bendova iz osamdesetih godina – bend koji, inače, ne gostuje često u Beogradu.“
Restoran „Cantina de Frida“, nalazi se u srcu prestonice, na obali reke, i pruža potpuni ugođaj tokom cele godine. Ambijent je inspirisan životom istaknute meksičke slikarke Fride Kalo (Frida Kahlo). Njena velika strast za životom bila je i naša inspiracija. Već pola decenije to je mesto gde se sastaju prijatelji da pevaju, plešu, smeju se, uživaju u živopisnim jelima Južne Amerike, vatrene Španije i Mediterana i uzbudljivim pićima i koktelima nazdravljaju svakom novom danu. Mesto na kome ćete osetiti kako istinski pulsira život.

Povezana vest:  Kejt Midlton želi da bude poput Anđeline Džoli