Deda Mraz i Mrazica u atrijumu Delta City-jaBudite i Vi nečiji Deda Mraz

Ukoliko još niste kupili poklone za drage osobe, imamo lepe vesti za vas…
U susret predstojećim praznicima, Delta City je i ove godine pripremio odlične popuste, od 30% naviše, na brojne artikle iz kolekcija poznatih domaćih i svetskih brendova – na vama je samo da budete dovoljno maštoviti!
Fashion Company, Sportina, Mark&Spencer, Office Shoes, Orient Emporium, Carter’s, Motivi, Glam Up… samo su neki od brendova koji nude praznične popuste. Ukoliko imate dilemu pri kupovini i zanima vas šta je u trendu ove sezone, ili kako da se idealno našminkate za novogodišnje veče, posetite blog City Style, na adresi www.style.deltacity.rs i pročitajte savete stručnjaka.

Povezana vest:  Humanitarna akcija “Možeš i Ti” sve uspešnija

Ali to nije sve…
Kako biste potpuno uživali u prazničnoj atmosferi, pored novogodišnje dekoracije, u atrijumu šoping-mola posetioci svakog dana, do 31. decembra, imaju priliku da se besplatno slikaju sa Deda Mrazom, dok je ispred Delta City-ja otvoren Grad zimskih čarolija, u okviru koga možete da uživate u klizanju, ali i brojnim animacijama poput ledenog teatra i predstava za najmlađe, škole klizanja, umetničkog klizanja i drugih.

Povezana vest:  Prvaci i solisti Opere Narodnog pozorišta kao i glumci Miloš Biković i Branislav Tomašević nastupaju za novo dečje hemato-onkološko odeljenje u Nišu

Radno vreme šoping-mola Delta City tokom praznika:

31.12.2013. i 6.1.2014 – Skraćeno radno vreme, od 10 do 18 sati
1.1. i 7.1.2014 – Neradni dani, izuzev za: Casina Favorit, Cineplexx, Circus

Ostalim danima Delta City će raditi puno radno vreme.

Budite i Vi deo novogodišnje bajke – vidimo se u Delta Cityju!