Stadion u Banja Luci dobio naziv „DR. Nele Krajlić“

 

ACO_7318-Mnogo mi je drago da imamo ovoliki broj navijača koje smo videli napolju i ideja da se radi na obnavljanju bifea na stadionu je najbolja u koju možemo da uložimo pare. Malo, pomalo doći će Liga šampiona – Ovo je rekao počasni predsednik Fudbalskog kluba „Rekreativo“ iz Česme, kod Banja Luke Dr. Nele Karajlić prilikom otkrivanja table sa novim imenom stadiona – „Dr Nele Karajlić“.

Povezana vest:  Iza scene: Ekskluzivni uvid u kreiranje Opelovog kalendara za 2017.

Svetski poznat I priznat kantautor Nele Krajlić juče je imao I concert u glavnom gradu Srpske.

– Pre neki dan je u Emirovom etno – selu na Mećavniku otvoreno obdanište koje se zove „Dr Nele Karajlić“, danas stadion. Bojim se da postajem previše popularan za ove aktuelne političare. Mogu me oterati. Kad zaključim, jedino su po Titu i meni za života nazvane određene institucije. Hvala Bogu da su moje ime poneli obdanište i stadion, jer je to što ja najviše volim: decu i fudbal – rekao je Nele.

Povezana vest:   Proizvodi za negu lica savršeni pokloni za Novu godinu

Kad je FK Rekreativo osnivan motiv nisu bili sportski rezultati, već maksimalno druženje.

– Prepoznali smo se u onim stihovima „igramo za raju i zanemarujemo taktiku“, tako da je spontano došlo do naziva stadiona „Dr Nele Karajlić“, koji se već koristi duže vreme, a od sada i zvanično – rekli su čelnici FK Rekreativo koji je osnovan pre nekoliko meseci od bivših igrača nekadašnjeg „Sinđelića“.

Povezana vest:  Odžran četvrti po redu Magic night by Vranac pro corde (FOTO)

Počasni predsjednik Dr Nele bio je više nego oduševljen ovom inicijativom.

ACO_7308– Mnogo sam uzbuđen. Kada samo čuo da treba da se zove stadion po mom imenu, a da se fudbalski klub zove „Rekreativo“, hteo sam da umrem od šege – rekao je Nele i dodao da je očito da se ovdje radi o jednoj vrsti ozbiljne konceptualne umetnosti i da su igrači više umetnici nego sportisti.