happy-new-year-2014-pokloniPočeo novogodišnji doček ispred Doma Narodne skupštine

Na prostoru ispred Doma Narodne skupštine veceras je, nastupom di-džejeva, počeo doček nove godine, a gosti se i dalje okupljaju pristižući iz okolnih ulica.
Oko prostora na kojem se održava doček postavljena je ograda, a skup obezbeđuju pripadnici policije i privatnih službi za obezbeđenje.
Nakon di-džejeva očekuje se nastup Jelene Tomašević, potom Nikole Rokvića, a zatim i Nataše Bekvalac.
U novu 2014. godinu okupljeni gosti iz zemlje i inostranstva ući će uz pesmu Svetlane Cece Ražnatović, koja će nastupiti oko ponoći, a nakon nje posetioce će do dva ujutru zabavljati Zoran Kiki Lesendrić i „Piloti“.
U okolini bine postavljene ispred Doma Narodne skupštine i u centru grada postavljene su tezge na kojima se posetiocima serviraju pivo, kuvano vino, rakija, kao i slatki i slani specijaliteti.
Na štandovima se takođe prodaju novogodišnji suveniri za koje se posebno interesuju gosti iz inostranstva.
Predsednik Privremenog organa grada Beograda Siniša Mali izjavio je danas da se u Beogradu za doček Nove godine očekuje dolazak oko 50.000 turista.
On je naveo da je nakon objavljivanja da će na novogodišnjem koncertu pevati Svetlana Ražnatović, interesovanje postalo veliko I da veliki broj turista, ali i samih Beograđana, sada menja svoje ranije planove i dolazi na koncert u centru grada.
Kako je ranije najavljeno, novogodišnji koncert će koštati oko 4,5 miliona dinara, a glavni izvođači odrekli su se svojih honorara.

Povezana vest:  Otvorena skijaška sezona na Kopaoniku