savo_milosevic_fwAmstel Fashion Week otvorila revija posvećena fudbalu
Amstel Fashion Week sinoć otvoren je u utorak uveče u znaku najpopularnije sporedne stvari na svetu – fudbala. Ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić Marković zvanično je otvorila Nedelju mode, a pistom se prošetao i Savo Milošević, rekorder po broju nastupa u našoj reprezentaciji.
Ljubitelji mode imaće priliku da po prvi put ove godine na internetu prate i uživaju u atmosferi i revijama na ovogodišnjem Amstel Fashion Week-u koji se održava od 19. do 25. aprila u Beogradu. Zahvaljujući Amstelu, generalnom sponzoru ove najznačajnije modne manifestacije, za sva dešavanja u Belexpo prostoru obezbeđen je prenos uživo na web adresi www.amstelfashionweek.rs.
U Belexpo centru organizovan je i Amstel Fashion Photo Session foto konkurs za izbor najbolje stilizovanog posetioca. Nakon slikanja na Amstelovoj modnoj pisti, potrebno je potražiti svoju fotografiju na Facebook-u i na Amestel Fashion Week fan stranici označiti svoju fotografiju i pozvati svoje prijatelje da za nju glasaju. Na taj način o ishodu konkursa odlučuju fanovi ovog modnog događaja, jer pobednik je onaj čiji se stajling i fotografija najviše svidi Facebook publici. Naime, fotografija koja osvoji najviše lajkova biće nagrađena digitalnim fotoaparatom.
Povezana vest:  Godzila počasni građanin i ambasador turizma Tokija