DruzenjeGlumci iz filma „Montevideo“ posetili „Dečiju sportsku nedelju“ u Delta Cityju

Glumci Predrag Vasić i Aleksandar Radojičić, poznatiji kao mali Stanoje i Mikica Arsenijević Balerina u filmu „Montevideo, bog te video“, posetili su u utorak, 21. januara, prvu „Dečiju sportsku nedelju“, koja se održava u atrijumu Delta Cityja. Odlična zabava, igra i puno smeha obeležili su ovo druženje, a mladi glumci su prisutnoj deci ukazali na značaj sporta i vežbanja, kao preduslova za zdravo odrastanje.
U nastavku „Dečije sportske nedelje“, koja traje od 20. do 24. januara, u organizaciji Delta Cityja i Sportske akademije Senjak, posetioce očekuju brojne zanimljivosti.

Povezana vest:  Fa Men Xtreme Refresh 5 i Fa Men Xtreme Protect 5: Fa Men linije sa petostrukim efektom

Sreda, 22. januar
U saradnji sa Savezom za školski sport, gosti prve „Dečije sportske nedelje“ od 10:30 časova, biće učenici škole za decu sa posebnim potrebama „Anton Skala“, za koje će ovom prilikom biti pripremljen posebni sadržaj, kao i program vežbi.
Od 18 sati, u okviru „VIP poligona“ poznate ličnosti ukazaće na značaj bavljenja sportom, pre svega iz zdravstvenih razloga, a kao pravi promoter zdravog života učestvovaće i u takmičenju na posebno postavljenom poligonu za ovu priliku.

Četvrtak, 23. januar
Od 11 do 14 časova – Treneri Sportske akademije Senjak, u saradnji sa timom lekara iz Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije i Sekretarijata za zdravstvo, održaće radionicu korektivne gimnastike.
Posebni izazov mladim stonoteniserima biće akcija „Vrati servis Karakaševiću“ – u okviru koje će, od 18:30 časova, ukrstiti rekete sa Aleksandrom Karakaševićem, državnim prvakom i reprezentativcem.
Od 19:30 časova, mladi teniseri imaće priliku da se druže i vežbaju sa selektorima Dejanom Vranešom i Bogdanom Obradovićem, kao i Ilijom Bozoljcem, Viktorom Troickim, Borisom Pašanskim i drugima.

Povezana vest:  Sajam preduzetništva - ručno rađene kozmetike, hrane, odeće u Kombank dvorani povodom Evropske nedelje preduzetništva

Petak, 24. januar
U okviru završnice petodnevne manifestacije, od 17:30 časova, biće organizovana velika puzijada na kojoj će se birati najbrža beba, dok će od 20 časova, u saradnji sa KK Partizan i Udruženjem „Plavi krug“, biti održan trening „One teama“, za decu sa dijabetesom. Učesnici projekta ovom prilikom predstaviće šta su naučili u proteklom periodu, a radionici i treningu „One team-a“ moći će da se priključe i zainteresovana deca u Delta City-ju.

Povezana vest:  Avon Fleur novi vesnik proleća

Tokom celog dana, u toku trajanja „Dečije sportske nedelje“, od 10 do 22 sata, u atrijumu šoping-mola, biće organizovane radionice i treninzi, a više informacija i detaljniji program možete pronaći na sajtovima www.deltacity.rs i www.sas.co.rs.