kitkat prodavnicaPrvi KitKat butik na svetu biće otvoren u Japanu

Jedan od Nestléovih najuspešnijih brendova – KitKat, predstaviće u Japanu svoj prvi butik, prodavnicu čokolade koja u ponudi ima ekskluzivne vrste čokoladica.
Tri posebne vrste čokoladica su prefinjeno gorka čokoladna verzija – Sublime Bitter, sa zelenim čajem – Special Sakura Green i posebno izdanje čili čokoladice – Special Chilli.
-KitKat je blizu toga da u Japanu postane zaista kultni brend i zato je ova zemlja za nas veoma posebno tržište. Oduševljen sam što će nam ova prodavnica omogućiti da prikažemo nove KitKat premium proizvode – izjavio je Stjuart Drajburh (Stewart Dryburgh), KitKat globalni brend menadžer.
Svake sekunde u svetu se pojede 650 KitKat štanglica, a u Japanu je od 2012. godine KitKat omiljena čokolada. Uspeh omiljene čokolade Japanaca dodatno je podstaknut predstavljanjem na stotine neobičnih i inovativnih ukusa, kako bi se zadovoljili zahtevni ukusi japanskih potrošača koji vole da eksperimentišu.
Ljubitelji KitKat-a u Japanu mogli su da biraju u mnoštvu ukusa, kao što su ljubičasti krompir, kolačići sa cimetom, evropski sir i vasabi sos. Svetlo zelene, roze i ljubičaste čokoladne štanglice izgledaju, ali su i drugačijeg ukusa nego bilo gde na svetu.

Povezana vest:  Novi Vitalis ukusi za uspešan i energičan dan