FOODARTKako od krastavca, lubenice i šećera nastaju umetnička dela?

Ljubitelji hrane imaće priliku da u atrijumu šoping-mola Delta City tokom vikenda, 25. i 26. januara, uživaju u gastronomskoj manifestaciji „FoodArt vikend“ – u okviru koje će, u posebno pripremljenom etno ambijentu, biti predstavljeni proizvodi vodećih i stranih proizvođača hrane i pića. Posebna zanimljivost za posetioce biće nastupi karving i sugar art majstora, koji će posetiocima pokazati kako od krastavca, lubenice, jabuke, šećera nastaju prava umetnička dela.
Eugen Chocolate, Delikos Kosmajska, Stara Sokolova, Vinarija Tonković, Tupperware… samo su neki od izlagača koji će predstaviti svoje proizvode u okviru „FoodArt vikenda“, a posetioci će tokom oba data manifestacije, od 10 do 22 sata, imati priliku da uživaju u besplatnim degustacijama vina, rakije, pršute i čokolade.
Tokom oba dana manifestacije, posetioci će imati priliku da se upoznaju sa tajlandskom tehnikom rezbarenja voća i povrća, karvingom, kao i umetnošću pravljenja kompleksnih oblika od šečera, sugar art-om. Posebno zanimljivi za posetioce biće i nastupi Danila Bukarica i Pavela Hrcan, najpoznatijih domaćih karving majstora, kao i Luke Ljubičića, sugar art majstora.

Povezana vest:  Igor Djuga predstavio prvu modnu kolekciju

{vsig}FOODART{/vsig}