WG proizvodi Novi Wash&Go sa zelenim čajem

Nova Wash & Go Blossom kolekcija sa zelenim čajem idealna je za kosu sa ispucalim krajevima i čini da se žena oseća divno i zdravo u svakoj prilici. Zeleni čaj, koji je osnovni sastojak ovog šampona i balzama, sam po sebi sadrži maksimalnu koncentraciju moćnih antioskidanata koji su veoma korisni za kosu koja izgleda zdravo i ima volumen. Zbog svojih pogodnosti zeleni čaj se naziva Fontanom mladosti. Novi Wash&Go sa zelenim čajem nudi vam volumen od korena do vrha dlake i sprečava pucanje krajeva. Zahvaljujući njegovom ekstraktu, ovaj šampon ima jak efekat na oporavak kose.
Uz činjenicu da novi Wash&Go sa ekstraktom zelenog čaja deluje odlično na kosu i pored toga pomaže da se osećate zdravo svakog dana, želimo da Vam ukažemo na dodatne pogodnosti zelenog čaja. Ispijanje ovog čuvenog japanskog čaja može vam pomoći da se osećate dobro i zdravo svakog dana, uživajući u vremenu provedenom kod kuće.
Pogodnosti zelenog čaja:
-Konzumiranje zelenog čaja je zdravija alternativa. Šolja zelenog čaja će Vam obezbediti osvežavajući osećaj u jutarnjim časovima.
-Zeleni čaj je izuzetno efikasan u očuvanju kože od sunca i opekotina od sunčanja. Zeleni čaj, takođe, sadrži visok nivo vitamina C, D i K, cinka, kalcijuma, magnezijuma i gvožđa.
–Nekoliko kliničkih studija je pokazalo da zeleni čaj može pomoći u zaštiti od raka.
Kliničke studije pokazuju da ekstrakt zelenog čaja može ubrzati metabolizam i pomoći sagorevanje masti.
-Neke studije su otkrile da konzumiranje zelenog čaja pomaže u sprečavanju nastanka karijesa.
-Zeleni čaj se tradicionalno koristi za kontrolu nivoa šećera u krvi.
-Zeleni čaj snižava ukupan holesterol i podiže nivo HDL („dobrog“) holesterola
-Zeleni čaj usporava slabljenje moždanih funkcija uzrokovano starenjem, koje se manifestuje slabljenjem pamćenja, kognitivnim oštećenjima i pojavom Alchajmerove bolesti.
Sve u svemu, zeleni čaj ima jak efekat revitalizacije i osigurava opštu dobrobit organizma.

Povezana vest:  Još 5 dana za prijavljivanje na 4. trku s bojama Color Running powered by Tikkurila