Katapult - najavaHumanitarni „Katapult“ u Delta Cityju

Unikatni nakit, garderoba, ukrasni predmeti za kuću – samo su deo ponude preko 50 izlagača koji će biti predstavljeni na tradicionalnoj modnoj manifestaciji „Katapult“, u atrijumu šoping-mola Delta City, od 31. januara do 2. februara. Posetioci će imati priliku da doniraju sredstva neophodna za lečenje Nikole Stefanovića, koji boluje od hronične mijeloidne leukemije, a novac će biti prikupljan i od prodaje modnih detalja i kotizacija izlagača.
Među brojnim izlagačima, najnovije kolekcije predstaviće Atelje Broš, Chic a Mote, Emma’s Candy Decoupage, Lola nakit, Ambra sveće, Ikaa lamps, Preplet Art i drugi mladi dizajneri.
Nikola Stefanović, rođen 11.6.1981. godine, oboleo je od hronične mijeloidne leukemije. Nažalost, dosadašnje lečenje nije dalo zadovoljavajuće rezultate, bolest je mutirala, tako da se njegovo zdravstveno stanje u poslednjih nekoliko meseci znatno pogoršalo. Nakon ispitivanja u Nemačkoj, utvrđeno je da je neophodna transplantacija koštane srži, a dosadašnja iskustva pokazuju da je uspešnost transplantacije u bolnici u Flensburgu veoma velika. Transplatacija je najjeftinija u Nemačkoj, od svih zemalja u Evropi, i iznosi 105.000 evra.

Povezana vest:  Žene u Austriji dobijaju 41 odsto nižu penziju mesečno

Neophodno je da se transplantacija obavi u što kraćem roku!

Svi koji su u mogućnosti da pomognu Nikoli, novac mogu da uplate na ime:
Nikola Stefanović
Dinarski račun: 160-5100102062003-10
Banca Intesa

U okviru „Katapulta“ do sada je promovisano više od 1000 mladih dizajnera, a sama manifestacija se pozicionirala kao najveći regionalni festival modnih detalja, nakita i garderobe.

Povezana vest:  U bojama razigranosti i slobode: Nova Scotch&Soda kolekcija za leto

Posetioci Delta City-ja imaće priliku da pogledaju i kupe izložene predmete, kao i doniraju novac za operaciju Nikole Stefanovića, svakog dana u atrijumu šoping-mola, od 10 do 22 sata.