Mikser Design Market 2MIKSER POZIVA NA UČEŠĆE NA „MIKSER DESIGN MARKETU“

Kulturna organizacija „Mikser“ poziva dizajnere i proizvođače da učestvuju na prodajnoj izložbi dizajniranih predmeta – „Mikser Design Market“, koja će se održati u nedelju, 9. februara 2014. u Mikser House-u od 12 do 20 časova.
Svi koji žele da učestvuju na specijalnom izdanju „Mikser Design Marketa“, inspirisanom Danom zaljubljenih, mogu poslati prijave do 4. februara 2014. na adresu [email protected].
Prijava treba da sadrži ime i prezime izlagača, naziv studija, brenda ili (linije) proizvoda, fotografiju proizvoda koji će biti izlagani uz prateći kratak opis i kontakt telefon, e-maill, web adresu (ukoliko postoji). Mikser House će svim izlagačima obezbediti pultove prosečnih dimenzija 1,2 x 1m. Kotizacija je 2000 dinara.
Market će ujedno biti i prilika da se selektori prodavnice balkanskog dizajna u okviru Mikser House-a, koji su u stalnoj potrazi za atraktivnim proizvodima, upoznaju sa novim dizajnerima i proizvođačima i pronađu nove, zanimljive komade za stalni deo Mikserove prodajne postavke.

Povezana vest:  EXIT izložbom obeležio 20 godina društvenog aktivizma