lego mcLego dan za najmlađe

Druženje najmlađih ljubitelja LEGO sveta biće organizovano u subotu, 08. februara, od 11 do 12:30 časova, u beogradskom McDonald’s restoranu na Terazijama. Na Lego dan pozvani su svi koji žele da pokažu svoje umeće slaganja LEGO kocki, koje će obezbediti kompanija Dexy Co. Posetioci koji ponesu svoje LEGO kreacije, učestvovaće u takmičenju za nalepšu Lego atrakciju.
Naravno, tu će biti i klovn Ronald, koji će se družiti sa decom, pomagati im da popune bojanke i reše osmosmerke sa motivima iz LEGO filma. Na Lego danu biće organizovane i različite igre za najmađe – slaganja kula od čaša, pravljenje vozića od Happy Meal kutija, origami radionica. Takođe, kao jedan od učesnika Lego dana, kompanija Beokocka, obezbediće atraktivne Lego makete.
Lego dan se organizuje povodom premijere LEGO filma, koji se od 06. februara emituje u bioskopima širom Srbije. Takođe, u McDonald’s restoranima, u Happy Meal ponudi nalazi se osam 3D čaša sa likovima iz filma. Druženje sa LEGO junacima, nakon Lego dana, najmlađi mogu da nastave i u Happy Studiju i uključe se u neku od Lego avantura na www.happystudio.com.

Povezana vest:  Novak Đoković Fondacija pokreće Online Shop