Nivea-men orig vizualZa tren oka bićete čisti, a vaša koža negovana i hidrirana uz NIVEA MEN Original Care gel za tuširanje

Nivea Men Original Care Shower Gel 250mlBrendovi su sastavni deo svakodnevnog života. Ali, neki od njih prevazilaze svoju kategoriju i postaju deo popularne kulture. Zato ih nazivamo ikonama, originalima odnosno brendovima koji prevazilaze brend, jer u sebi bitno vezuju emotivnu dimenziju, pa je preciznije okarakterisati ih kao brendove koje volimo i koji nam postaju bliski kao članovi porodice.
Muškarci veruju proizvodima iz NIVEA MEN Original linije jer već 30 godina olakšavaju dnevnu negu i čine je prijatnim ritualom koji ne zahteva mnogo vremena. Ovaj kultni brend kada je muška nega u pitanju, sada je muškarcima obezbedio saveznika i pod tušem.
Ponekad koža usled čestog tuširanja, a i usled dugotrajnog boravka u zatvorenom prostoru postaje suva. Nova formulacija NIVEA MEN gela sa aloa verom daruje koži potrebnu vlagu još pod tušem i pomaže u zaštiti kože od isušivanja. I nakon brisanja peškirom, vaša koža izgledaće sjajno.

Povezana vest:  Nova godina u Beču

NIVEA MEN Original Care gel za tuširanje

Inovativna formulacija sa aloa verom blagog mirisa temeljno čisti kožu tela, lica i kosu, pružajući im intenzivnu vlažnost.

Za muškarce koji žele osećaj čiste i hidrirane kože odmah nakon tuširanja.

250 ml, okvirna cena: 251 din.