NC Gold FS FL 50ml tif jpg dlNAOMI CAMPBELL QUEEN OF GOLD – novi miris od Naomi

ZATVORITE OČI …..udahnite Queen of Gold  i pustite da vas miris prenese iz vašeg svakodnevnog sveta u davno prošla vremena. ZAMISLITE…. Vreme boginja, kraljica i nezamislivog luksuza.

Ovo je Naomin najnoviji i najrakošniji parfem, lansiran u pravom trenutku za predstojeće leto.
On je njen inspirativni poklon ženama koje žele da se osećaju poželjno, glamurozno i moćno poput modernih boginja.
Queen of Gold se razlikuje od svega što ste ikad probali.  Otkrijte moć kraljice koja se krije u vama! Da li se usuđujete?

MIRIS

Naomi je imala želju da, kroz svoj najnoviji parfem, kreira miris koji će biti dragicen i raskošan kao mirisi koje su nosile najmoćnije žene plemenitog roda. Bogate i luksuzne sastojke, koji su vekovima bili dostupni samo nekolicini odabranih, izabrala je Naomi lično, a vešto su ih iskombinovali stručnjaci kako bi stvorili Queen of Gold. Parfem pripada orijentalnoj, drvenastoj i voćnoj porodici mirisa; ukratko, Queen of Gold opčinjava i odiše čitavim spektrom čulnih akorda i egzotičnih nota, od iskričavog vrha do opojne osnove.
Gornje note: Miris se otvara osvežavajućim notama sočne kruške i egotične marakuje. Ova uzbudljiva mešavina pojačana je elegantnim akordom kreme od crnih ribizli koja ostavlja gladak ali opojan utisak.
Srednje note: U svom primamljivom, blistavom srcu, miris krije stimulativni cvetni buket plemenitih i senzualnih latica crvene ruže, obogaćenih akordrima zvezdastog jasmina i zaokruženih veličanstvenim notama zlatne frezije, simbola kraljevske ženstvenosti.
Donje note: Cvetno srce mirisa preliva se u tople i dugotrajne note u osnovi. Plemenita sandalovina obavijena je mošusno senzualnom zlatnom vanilom – zajedno, stapaju se sa raskošnom i senzualnom crnom čokoladom kako bi stvorili zlatnu auru i neodoljivo opčinjavajući trag… Queen of Gold očarava i osvaja…ponovo!

BOČICA

Svojim čistim linijama, elegantan bočica Queen of Gold nastavlja holistički brend Naomi Campbell mirisa. Zlatno obojena aura visoke i talasaste bočice priziva u sećanje plemeniti metal po kojem je miris dobio ime. Dopunjuje svoju sadržinu, a oboje otkrivaju privlačnost Naomi, zlatne boginje i kraljice glamura. Staklena bočica je ukrašena crnim poklopcem koji blista zlatnim sjajem, u čast neodoljive i eterične lepote Naomi.
Kutija nastavlja zlatnu temu sa svetlucavim odbljeskom – dizajnirana je da podseti na raskoš moderne kraljice glamura, ali i na zlatne boginje i kraljice prošlosti.

QUEEN OF GOLD – LINIJA

Povezana vest:  Transformacija prostora: Pretvori svoj balkon u kućnu kancelariju

Asortiman proizvoda Queen of Gold osmišljen je tako da ponovi jedinstveni doživljaj nanošenja mirisa, svaki put kada se koristi. Miris je dostupan u nizu zapremina toaletne vode za sve prilike, dok linija za negu tela, koja kombinuje note Queen of Gold sa najfinijim hranljivim i raskošnim sastojcima, trenutno pruža koži zlatan sjaj i baršunast osećaj. Ova dragocena linija proizvoda ekskluzivno je pravo zlatnih boginja…koje žele da budu poželjne, zavodljive i glamurozne, svuda i u svakom trenutku.

Povezana vest:  “CELEBRITIES CHALLENGER BELGRADE – SEPTEMBAR 2011”, Šesti „grend slem“ poznatih kod Noleta