Diznijevi junaci u Areni

FINALE ssSpektakl DISNEY ON ICE „Miki i Mini – čudesno putovanje“ održaće se 4, 5. i 6. decembra u Beogradskoj areni. Spektakl MIKI I MINI čudesno putovanje vodi publiku u avanturu punu zabave na čak četiri egzotične destinacije na kojima žive Diznijevi prijatelji.
Turistički vodiči Miki i Mini, u pratnji svojih drugara: Paje Patka, Pate i Šilje, vode publiku kroz Diznijeve čuvene priče: Mala sirena, Kralj lavova, Lilo i Stič i Petar Pan.Arena će biti puna muzike i magije kroz
svaku scenu, uključujući očaravajuće podvodno carstvo sa Ariel i Sebastianom, afričku avanturu u džungli sa Simbom i Nalom, havajski ples sa Lilo i Stičem, kao i put u stari dobri London sa Petrom Panom i Vendi.
Glasove poznatim likovima podarili su glumci koji već sinhronizuju Diznijeve junake za televizijsko prikazivanje u našoj zemlji:
– Miki – Marko Marković 
– Mini – Jelena Đorđević 
– Šilja – Boda Ninković 
– Paja – Lako Nikolić 
– Pata – Vesna Stanković
– Policajac Bobi – Milan Antonić 
– Narator – Predrag Đorđević 
Reditelj – Vladimir Aleksić
Spektakl kompanije Disney On Ice: „MIKI I MINI čudesno putovanje“ sačinjava internacionalni tim nagrađivanih klizača, odličnih koreografa i kompozitora, dopunjen poznatim pesmama iz Diznijevih crtanih filmova i popularnim numerama rokenrol muzike, što predstavlja uživanje za celu porodicu Neobičan spoj muzike inspirisao je koreografa Sindija Stjuarta da na led ubaci pokrete i akrobacije iz originalnih filmova, kao što je ples gusara. Stjuart je takođe ubacio i više klasičnog klizanja, kao što je dirljivi susret Dejvida i Neni, ili ljubavna tema između princa Erika i Ariel. 

Povezana vest:  Atlantic Grupa: „Naši zaposleni su nam na prvom mestu“